luni, 18 mai 2009

Boc la Timisoara.Constatarea decesului cotei unice
Foto: TION

***
Emil Boc, grotescul personaj care conduce (in teorie!) guvernul Romaniei s-a aflat ieri la Timisoara cu prilejul lansarii candidatilor portocalii pentru europarlamentare.
Alaturi de bocciu s-a aflat si Adriean Videanu, care a infierat revolutionar situatia economica traita de catre romani intre 2004 si 2008. Alaturi de faptul ca idiotul isi ataca, fara sa stie, si propria felie din guvernarea PNL-PD, ipochimenul considera ca romanii au dus-o mai rau in acesti ani decat in intervalul scurs de la instaurarea regimului celor patru trandafiri.
Poti sa ii mai explici ceva acestui individ? Grav este faptul ca el conduce sectorul economic in Romania. Emil Boc a vorbit vreo ora cu factorii locali fara sa spuna nimic concret. De exemplu nu a explicat logic nici acum de ce Timisoara este exclusa din programul guvernamental de reabilitare termica a imobilelor. Sau de ce Clujul a luat cea mai mare parte a acestei finantari.
Organizatia locala a PNL - care este din ce in ce mai vizibila in spatiul public dupa venirea la conducere a lui Cristi Busoi - i-a facut o surpriza piticului de la Cluuuuj. Vedeti in imagini despre ce a fost vorba.

5 comentarii:

 1. Ce simt al umorului ... de-a dreptu` macabru!

  RăspundețiȘtergere
 2. Oriunde merge Boc,trebuie sa mearga si cosciugul cotei unice !

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Ionut

  Macabru, in ton cu personajele care detin actualmente functii guvernamentale. I-ai vazut in ultimul timp? Umbla toti in negru, precum cioclii.

  @ Tony

  Guvernul acesta strange de gat pe toti investitorii. Ultima cifra pronuntata in cea ce priveste incetarea activitatilor unor firme ar fi cea de 130.000. De agenti economici. Tragic. Pe cine or sa mai impoziteze inaptii astia?

  Pe cine mai rezista, binenteles!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ha! Tare faza cu sicriul. Putin cam morbid dar in consonanta cu morga lui nea Boc. Oare pentru cine bat clopotele, mon cher?

  RăspundețiȘtergere
 5. Boc este doar o fatada pentru smecherasii din pdl. Smecherasii lucreaza bine in umbra.

  RăspundețiȘtergere