duminică, 29 noiembrie 2009

Buldogul maraie fata de politica belicoasa impusa PD - ului de catre Zeus



***
Vasile Blaga, sforarul PD - ului, a participat la o emisiune la  televiziunea mogulului Vantu, Realitatea TV. Descusut de catre amfitrion, SG - ul pedist a scapat cateva afirmatii care pot fi interpretate ca fiind inceputul renuntarii de catre partid la tutela impusa de Traian Basescu.

"Traian Băsescu nu a minţit niciodată şi nu cred sub nicio formă că-şi va schimba cuvântul. Eu mi-aş dori să revină, dar nu cred că va reveni" . Spus mai pe sleau pe intelesul nostru, al muritorilor de rand, cea ce exprima Blaga este dorinta establishmentului pedist de a i se oferi o marja de negociere mult mai larga decat cea actuala, care tinde periculos catre zero absolut. 


Realizatorul Realitatii a insistat ca sa afle de la Buldog ce se va intampla in eventulitatea in  care Basescu va pierde alegerile. Raspunsul a fost sec si la obiect:  "viaţa nu se opreşte la 7 decembrie pentru nimeni în lumea asta".  Deci stimati muritori, Vasalie ne spune ca, daca Basescu nu va castiga alegerile de duminica, atunci liderii PD vor initia negocieri pentru a ramane la guvernare. Cu cine? Pai ne lamureste tot nea Vasile. "Am convingerea că PNL-ul sigur...S-ar putea să fie mişcări în PNL. PNL-ul va veni la guvernare". Amice pedist, cu tot respectul pentru capacitatea matale organizatorica, tin sa te informez ca PNL - ul va fi la guvernare dupa 6 decembrie. Dar nu cu voi, cel putin nu atat timp cat Basescu va conduce.

Dupa 6 decembrie, prezenta lui Basescu in fruntea PD - ului va reprezenta un handicap major pentru acest partid. Daca pana inainte de aceasta campanie electorale senzatia generala era ca PD traieste exclusiv  de pe urma imaginii presedintelui in functie, acum Basescu este total dependent de aparatul de partid creat de catre Blaga. Iar intre Basescu si Putere...oare ce credeti ca vor alege pedeleii?

6 comentarii:

  1. Blaga e intre siguranta libertatii sale si sefia pd-ului. De cand asteapta el sa scoata din dominatia basescului si sa organizeze el noua ordine, dar se pare ca daca ramane fara betiv la Cotroceni are de dat niste explicatii juridice.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Alex

    Blaga va pica in picioare. Din postura de SG a putut sa isi organizeze eventuala ascensiune. Plus ca - intre noi fie vorba - Vasalie este singurul pedist care beneficiaza de credit in eventualitatea unor negocieri directe cu celelalte partide. Ceilalti lideri pedisti au facut sluj in fata Stapanului cu riscul ca partidul sa devina un paria politic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Garcia,

    Eu am o părere foarte proastă despre toţi PD-iştii. Fără osebire! Totuşi, sunt câţiva despre care părerea mea nu e foarte proastă, ci FOARTE-FOARTE proastă. În categoria asta intră, alături de Gheorghe Flutur, Theodor Stolojan, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Monica Macovei, Elena Udrea, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Monica Iacob Ridzi, Cezar Preda, Valeriu Stoica, Sorina Plăcintă, Theodor Paleologu, Gheorghe Pogea, Roberta Anastase, şi Văsălică Blaga, sforarul-şef, cum bine îi zici... E un ins unuros, caracteristic catacombelor, în care e bine să n-ai încredere. Asta e părerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca dupa 6 decembrie singura miscare in politica romaneasca va fi un exod masiv a pdl-istilor catre PSD sau PNL. Sunt convins ca cei mai multi vor dezerta si Basescu va ramane singur.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Florin

    Luat in ansamblu, judecat prin prisma sustinerii neconditionate acordate lui Zeus, intr-adevar pedistii sunt miste slinosi. Insa in toata aceasta adunatura mai exista si caractere neuzate decat intr-o mica masura. Miza este pe ei, ei sunt cei care pot bloca accesul lui Basescu in fruntea partidului in eventualitatea plauzibila in care acesta va pierde Cotroceniul.

    @ DAN

    Da, probabil ca cei cocotati in functii de catre pedisti vor face acest pas, de voie sau de nevoie. De-asemenea, hemoragia ar putea cuprinde si pe alesii locali ai PD - ului. Daca PSD - ul isi va juca corect cartea Stangii,s-ar putea ca PD - ul sa nu mai aibe votanti. De ce spun asta? Pentru ca PD - ul este realmente un partid de Stanga. Programul lui este unul socialist, majoritatea membrilor conducerii de partid provine din PD - ul socialist.

    Cine spunea ca Dreapta a castigat in Romania s-a inselat. Votantii de Dreapta reprezinta mai putin de 25% din totalul corpului electoral. Restul? Doar socialism sau criptocomunism.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca nu va mai iesi base presedinte...

    RăspundețiȘtergere