joi, 11 noiembrie 2010

Care mai este diferenta dintre PSD si MISA?

***
Conform amanuntelor "scapate" de catre anchetatori in presa, diferentele dintre organizatia lui Gregorian Bivolaru si cea condusa formal de catre Victoras Ponta  devin insesizabile cu ochiul liber. Poate vrednicii pesedisti nu au ajuns inca la stadiul de a-si sorbi propria urina pe post de cafea de dimineata dar aceste brainstorminguri, aceste "scoli de vara" s-ar putea sa ii convinga de justetea caii urmate de miile de adepti ai gurului mai sus mentionat. Pentru ca nu este putin lucru sa transformi o scoala de vara pentru tinerii implicati in politica - adica pepiniera de cadre pentru ziua de maine - intr-un cvasibordel. Nu este mai putin adevarat ca, cam de cativa ani, aceste agape politice s-au transformat in catwalk pentru tinerele "politiciene" din ramura inaugurata cu succes(uri) de catre domnisoara Basescu Elena.

Acum cativa ani am fost martorul unui dialog halucinant dintre doua tinere membre de partid; una ii spunea celeilalte ca doar daca esti curva (da, chiar acesta a fost cuvantul folosit) poti avansa pe linie de partid. Probabil ca atunci cand facea aceasta afirmatie era inspirata de reusita politica a unei persoane de o morala indoielnica precum d-na Elena Udrea. Oricum este socant sa auzi asemenea fraze din gura unui tanar. Romania a clacat la examenul in fata Moralei, acesta este un fapt neindoielnic. Insa nu poti pune intotdeauna semnul egal intre o versatila doamna de moravuri usoare si o tanara dornica de afirmare in politica.

Ori, se pare ca in organizatia de tineret a PSD - pastorita de Nicu Banicioiu, el insusi implicat direct in acest sexgate - se practica de mai demult alergarea prin asternuturi cu trecutii crai ai social-democratiei romanesti. Fetitele dornice de succes trebuie sa  aibe intai cate un "interviu" cu decidentii zilei, fie ca se numesc Banicioiu, Negoita x 2 sau  Enache.Sigur, la curve se merge cu banii inainte. Insa de data aceasta problema nu este atat de simpla deoarece erau implicati in aceasta increngatura chiar si minore. Ori legea este destul de clara in acest sens.Sa fi devenit PSD - ul d-lui Nastase un partid in care se practica coruperea de minori?

14 comentarii:

  1. Cred ca discutam doar despre faprul ca la PSD pipi-ul e, in mod sigur, rosu. Cam aici se invarte treaba, ca diferenta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca Nastase e amestecat in asta, el e mai special, mai pidosnic, ma intelegi? Ce sa caute el la femei? Poate doar sa depene amintiri cu barbati, nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Diferenta e ca in timp ce MISA se ocupa cu partile lichide, PSD mananca doar rahat ;)
    Cred totusi ca treaba cu frecangeala care te avanseaza nu e doar la neocomunistii astia, dar la ei e in metastaza :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @LaMargineaNoptii
    Chestiune ideologica, deh!

    @Money
    Sincer, nu cred.

    @Satirikon
    Domnisoarele pe care le-am pomenit nu faceau parte din PSD. Faceau parte dintr-un partid mai apropiat de sufletul meu, dar, cum zici, cred ca deja asta este o practica generalizata in politica romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Banicioiu nu e gay? Ce treaba sa aibe el cu fetele din PSD? Poate doar sa fac schimb de farduri! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Intai de toate as vrea sa spun ca faci jocul pedeleprelor prin aceasta postare, chiar nu-ti dai seama? Ancheta facuta de DIICOT avea cica scopul sa anihileze o retea de prostitutie de lux, fetele fiind racolate din lumea modellingului. Poti sa-mi spui si mie ce relevanta are faptul ca sunt amimntiti unii CLIENTI??? Sunt ei vinovati cu ceva? Da. Ca oameni politici trebuiau sa fie constienti ca sunt multe ,,momeli'' in jurul lor, intinse de pedelepre si oamenii lor din justitie. Stiau ca telefoanele le sunt ascultate? Banuiesc ca da. Chiar daca se va dovedi ca au beneficiat de servicii sexuale, vor avea de suferit penal? Evident ca nu. Politic? Acesta era si scopul, vad ca si tu faci mari eforturi in acest sens.
    Eu unul sunt scarbit de asemenea practici absolut jegoase, cum sunt cele folosite de porc-urorii portocalii. Scenariul este extrem de simplu: se ia in vizor un anumit personaj dubios, ca pretext mai apoi pentru a-i asculta telefoanele. Scopul real este insa acela de a INTERCEPTA ILEGAL telefoanele unor oameni politici care ar comunica cu acesta, intelegi?
    Gandeste-te ca doar in cursul acestui an au fost multe scandaluri provocate de scurgerea in presa a unor astfel de ,,stenograme''. Esti de acord cu aemenea practici? Ti se pare normal si deontologic ceea ce fac porc-urorii portocalii?
    In final as mai sublinia ceva: ai auzit de prezumtia de nevinovatie? Stii ce inseamna? Pacat ca intri si tu in marea masa a celor care iau de bune doar ce zic porc-urorii. Procesul ami are rost in cazul asta? Vezi ce usor pot fi manjiti cu rahat niste oameni politici?
    PS Nu esti intrigat de faptul ca ai comentatori care pornesc de la premise jenante cum ca nastase sau banicioiu ar fi gay??? Pacat ca nivelul ,,discutiilor'' este coborat atat de jos, la nivel de barfe gen libertatea.ro sau a unor babe de la tara care vorbesc doar ca sa nu taca.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ionut

    O fi? N-o fi? Basescu stie!


    @Hendrix

    Chill out, man, nimeni nu face jocul nimanui aici. Aici se comenteaza o situatie devenita publica nu prin aportul meu ci prin acela a unor autoritati ale Statului care asa inteleg ele sa se posterneze in fata cotroceanului. Dar pe langa acest joc de rahat,ramane evidenta. Daca tu sau altii pot inchide ochii in fata unor lucruri atat de evidente doar pentru ca pe marginea lor nu s-a pronuntat un judecator, ei bine eu nu pot. Nu am ce sa dau seama in fata nimanui pentru cea ce scriu, cel mult in fata constiintei mele, dar te asigur ca sunt intru totul reconciliat cu ea. Daca ai fi avut curiozitatea sa faci click pe numele lui Ionut, ai fi aflat ca in tot cea ce scrie, el priveste mult mai putin incrancenat decat noi viata politica.

    Si inca ceva; eu, in fata evidentei nu pot inchide ochii. Iar faptele comise de catre acesti domni sunt reprobabile, mai ales ca au fost implicate si minore.Iar eu scriu ce vreau pe acest blog deoarece acesta nu este tributar audientei si nici nu se circumscrie exclusiv unei arii politice. Optiunile mele politice sunt arhicunoscute, nu am facut nici un secret din asta.

    ...si zici ca fac jocul pedeleprelor, 'ai?

    RăspundețiȘtergere
  8. @garcia E bine ca te intrebi daca faci jocul pedeleprelor, este un semn de inteligenta sa-ti pui intrebari. Stiu ca inca nu esti convins de faptul ca postarea ta face jocul pedeleprelor, timpul va dovedi asta. Iti fac o sugestie: consulta blogurile portocalii care scriu pe tema asta. Daca o sa vezi similitudini intre atitudinea lor si a ta, intre mentalitatea lor si a ta, limbajul lor si al tau, oare ce o sa spui??? Ca orice asemanare este cu totul, dar cu totul INTAMPLATOARE?
    Singur recunosti faptul ca postarea ta se bazeaza pe ceea ce produc ,,autoritati ale Statului''(nu era cazul sa scrii cu majuscula!) care ,,asa inteleg ele sa se posterneze in fata cotroceanului''. Bravos! Pai din moment ce iti dai singur seama ca porc-urorii fac jocul pedeleprelor, ce vrei sa-ti mai spun? Daca tu iei de bune afirmatiile lor, jegul gros din acel rechizitoriu, nu este clar ca faci jocul pedeleprelor?
    Doar din curiozitate: la fel ai procedat si in cazul altor scurgeri in presa de ,,stenograme''??? Daca da, ai facut jocul pedeleprelor! Adica ai intrat in corul celor care acuza pe baza unor stenograme si nu te intrebi simplu: CUI PRODEST?
    Raspunde-mi direct la intrebarea: are vreo relevanta prezenta in rechizitoriu a numelor unor ,,clienti''? Are vreo relevanta aparitia in stenograme a a celor discutii telefonice? Stii faptul ca adevarul poate fi usor trunchiat, prin redarea unor pasaje disparate care schimba complet sensul conversatiei? Nu crezi ca suficient de matur ca sa-ti dai seama ca este vorba de o manipulare ordinara? Mai cunosti vreo tara unde sa se faca o astfel de ,,justitie''?
    Sa stii ca n-am fost deloc curios sa dau click pe numele lui @Ionut, ca sa vad cat de ,,glumetz'' este specimenul ala. Nu poate fi decat un mare dobitoc acest @Ionut daca isi permite sa-l faca pe Baniciou ,,gay''. Nu citesc ziare de cancan, nu ma uit la televiziuni de tip ZeroTV, nu-mi plac barfele in general, dar refuz sa cred ca informatia vanturata de @Ionut ar putea fi adevarata. Sa fie clar, nu sunt pesedist, dar asemenea atacuri eu nu mi-as permite sa fac, chiar daca as sti ca este adevarat.
    Te cunosc din blogosfera si impresia era destul de buna. Ultimele tale postari dovedesc ca esti un tip de calitate, chiar n-am inteles deloc ce ti-a venit cu asta. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  9. @garcia E bine ca te intrebi daca faci jocul pedeleprelor, este un semn de inteligenta sa-ti pui intrebari. Stiu ca inca nu esti convins de faptul ca postarea ta face jocul pedeleprelor, timpul va dovedi asta. Iti fac o sugestie: consulta blogurile portocalii care scriu pe tema asta. Daca o sa vezi similitudini intre atitudinea lor si a ta, intre mentalitatea lor si a ta, limbajul lor si al tau, oare ce o sa spui??? Ca orice asemanare este cu totul, dar cu totul INTAMPLATOARE?
    Singur recunosti faptul ca postarea ta se bazeaza pe ceea ce produc ,,autoritati ale Statului''(nu era cazul sa scrii cu majuscula!) care ,,asa inteleg ele sa se posterneze in fata cotroceanului''. Bravos! Pai din moment ce iti dai singur seama ca porc-urorii fac jocul pedeleprelor, ce vrei sa-ti mai spun? Daca tu iei de bune afirmatiile lor, jegul gros din acel rechizitoriu, nu este clar ca faci jocul pedeleprelor?
    Doar din curiozitate: la fel ai procedat si in cazul altor scurgeri in presa de ,,stenograme''??? Daca da, ai facut jocul pedeleprelor! Adica ai intrat in corul celor care acuza pe baza unor stenograme si nu te intrebi simplu: CUI PRODEST?
    Raspunde-mi direct la intrebarea: are vreo relevanta prezenta in rechizitoriu a numelor unor ,,clienti''? Are vreo relevanta aparitia in stenograme a a celor discutii telefonice? Stii faptul ca adevarul poate fi usor trunchiat, prin redarea unor pasaje disparate care schimba complet sensul conversatiei? Nu crezi ca suficient de matur ca sa-ti dai seama ca este vorba de o manipulare ordinara? Mai cunosti vreo tara unde sa se faca o astfel de ,,justitie''?
    Sa stii ca n-am fost deloc curios sa dau click pe numele lui @Ionut, ca sa vad cat de ,,glumetz'' este specimenul ala. Nu poate fi decat un mare dobitoc acest @Ionut daca isi permite sa-l faca pe Baniciou ,,gay''. Nu citesc ziare de cancan, nu ma uit la televiziuni de tip ZeroTV, nu-mi plac barfele in general, dar refuz sa cred ca informatia vanturata de @Ionut ar putea fi adevarata. Sa fie clar, nu sunt pesedist, dar asemenea atacuri eu nu mi-as permite sa fac, chiar daca as sti ca este adevarat.
    Te cunosc din blogosfera si impresia era destul de buna. Ultimele tale postari dovedesc ca esti un tip de calitate, chiar n-am inteles deloc ce ti-a venit cu asta. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  10. @garcia E bine ca te intrebi daca faci jocul pedeleprelor, este un semn de inteligenta sa-ti pui intrebari. Stiu ca inca nu esti convins de faptul ca postarea ta face jocul pedeleprelor, timpul va dovedi asta. Iti fac o sugestie: consulta blogurile portocalii care scriu pe tema asta. Daca o sa vezi similitudini intre atitudinea lor si a ta, intre mentalitatea lor si a ta, limbajul lor si al tau, oare ce o sa spui??? Ca orice asemanare este cu totul, dar cu totul INTAMPLATOARE?
    Singur recunosti faptul ca postarea ta se bazeaza pe ceea ce produc ,,autoritati ale Statului''(nu era cazul sa scrii cu majuscula!) care ,,asa inteleg ele sa se posterneze in fata cotroceanului''. Bravos! Pai din moment ce iti dai singur seama ca porc-urorii fac jocul pedeleprelor, ce vrei sa-ti mai spun? Daca tu iei de bune afirmatiile lor, jegul gros din acel rechizitoriu, nu este clar ca faci jocul pedeleprelor?
    Doar din curiozitate: la fel ai procedat si in cazul altor scurgeri in presa de ,,stenograme''??? Daca da, ai facut jocul pedeleprelor! Adica ai intrat in corul celor care acuza pe baza unor stenograme si nu te intrebi simplu: CUI PRODEST?
    Raspunde-mi direct la intrebarea: are vreo relevanta prezenta in rechizitoriu a numelor unor ,,clienti''? Are vreo relevanta aparitia in stenograme a a celor discutii telefonice? Stii faptul ca adevarul poate fi usor trunchiat, prin redarea unor pasaje disparate care schimba complet sensul conversatiei? Nu crezi ca suficient de matur ca sa-ti dai seama ca este vorba de o manipulare ordinara? Mai cunosti vreo tara unde sa se faca o astfel de ,,justitie''?

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa stii ca n-am fost deloc curios sa dau click pe numele lui @Ionut, ca sa vad cat de ,,glumetz'' este specimenul ala. Nu poate fi decat un mare dobitoc acest @Ionut daca isi permite sa-l faca pe Baniciou ,,gay''. Nu citesc ziare de cancan, nu ma uit la televiziuni de tip ZeroTV, nu-mi plac barfele in general, dar refuz sa cred ca informatia vanturata de @Ionut ar putea fi adevarata. Sa fie clar, nu sunt pesedist, dar asemenea atacuri eu nu mi-as permite sa fac, chiar daca as sti ca este adevarat.
    Te cunosc din blogosfera si impresia era destul de buna. Ultimele tale postari dovedesc ca esti un tip de calitate, chiar n-am inteles deloc ce ti-a venit cu asta. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  12. Banicioiu e gay??? Are fata, n-am ce zice :))
    Iar tu Hendrix, abtine-te...omul doar si-a pus o intrebare. Auzi "cum isi permite"? Pai isi permite, evident, ca orice om cu drept de vot. Mergem pe supozitii :))

    RăspundețiȘtergere
  13. @Satirikon Sunt curios ce fatza ai matalutza, asta ca sa vaz si eu daca esti gay sau nu! Ce zici, ne trimiti tuturor o poza ca sa vedem daca esti gay? Pai daca tembelul ala de @Ionut, la fel de marlan ca si ba-secu, isi permite cu nonsalanta sa-l faca gay pe Banicioiu, cred ca si eu mi-as permite sa te cataloghez gay, n'asa? As avea si eu dreptul sa fac supozitii, dupa cum zici!
    Daca tu spui ca Banicioiu are fatza de gay, poti sa-mi spui si mie care ar fi semnele distinctive ale acestora? Cunosti multi gay? Ai avut de-a mface cu ei? Ai fost cumva gay si tu si acum iti renegi trecutul? Pe bune, chiar as vrea sa stiu...cat de dobitoc poti sa fii!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Hendrix .. ma poti cataloga, dar asta nu inseamna ca sunt, corect? Deci in felul asta si eu il pot cataloga pe "Banicioiu linge c***iul" ca fiind un pederast cu schizoidie de sugaci latent :))

    RăspundețiȘtergere