miercuri, 21 iulie 2010

Duetul Iliescu-Nastase si Labus zis si El Che










***
L-am ascultat aseara in emisiunea lui Mihai Gadea pe cel care ar trebui sa conduca PSD - ul. Discurs fad, idei putine, irascibilitate ridicata. Nu stiu ce se poate astepta de la Labus, cel care a reusit sa se umple de penibil aparand in public cu portretul lui Che Guevarra pe tricoul sau cel rosu. Ponta este o cauza pierduta pentru pesedisti. Lipsa de viziune politica, absenta preocuparii reale pentru viata de zi cu zi a cetatenilor acestei tari ii descalifica pe social-democrati din postura de reprezentanti ai norodului muncitor.

De facto, actualul PSD este condus de tandemul Iliescu-Nastase. Ponta nu este altceva decat un papitoi incapabil de a articula o strategie demna de urmat de catre aceasta tara dupa ce momentul Basescu se va fi consumat. Labus a luat tot ce a fost mai prost la Geoana; INDECIZIA! Macar Geoana, in ceasul al doisprezecelea, s-a raliat unui proiect de anvergura nationala precum cel reprezentat de Klaus Johannis in toamna anului trecut.

La umbra unei cresteri iluzorii a cotei de popularitate, micul El Che de Targu Jiu viseaza la un partid de peste 50% din totalul voturilor romanilor fara sa realizeze faptul ca PSD - ul, nici in cele mai bune momente ale sale, nu a reusit sa adune mai mult de 37-38% din sufragiile valabil exprimate. Fiind prost consiliat (citeste purtat aiurea de zgarduta), Labus o ia pe aratura, refuzand participarea la o actiune finala care sa vizeze rasturnarea de la putere a PD - ului si a lui Traian Basescu. Calculul tatucilor Nastase si Iliescu este unul destul de simplut; tacem din gura, lasam pe fraierii astia sa se erodeze la guvernare, castigam alegerile din 2012 cu peste 50% si formam un guvern monocolor.

Numai ca exista cateva imponderabile greu de controlat, prima numindu-se factorul Antonescu. De data aceasta liderul liberal a sesizat din timp jocul la doua capete a PSD - ului, acuzand ferm, in public, politica de ploconire a social-democratilor in fata cotroceanului. Motiunea de cenzura initiata la inceputul verii de catre oamenii lui Iliescu si Nastase nu a insemnat nimic altceva decat o strategie de imagine. In nici un moment PSD - ul nu a dorit cu adevarat caderea guvernului Boc.

5 comentarii:

  1. Victor Ponta copiaza pe basescu.atata stiu atata face.E antipatic, vorbeste doar in tipare fixe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare ! Incercam un experiment :

    Detii un Blog, Site, pagina personala pe Internet ? Indiferent de continutul paginilor tale virtuale, vino alaturi de noi si demonstreaza ca romanii se pot unii cand este vorba de viitorul nostru ... al tuturor !
    Prin simpla afisare a siglei ori a adresei noastre, dai un exemplu ca iti pasa. Asta nu inseamna ca ai vreo obligatie, asta nu inseamna ca trebuie sa ne urmezi, asta inseamna doar ca nu esti singur printre romani !
    Trimite-ne link-ul paginii tale Web sau poza ori reclama ta de promovare, iar noi o vom atasa pe Site-ul nostru ! La randul tau, trebuie sa faci la fel !

    Vezi intreg articol aici : http://www.plr.orgdominus.ro/Pag2.html

    Daca esti interesat asteptam raspuns aici:
    http://www.plr.orgdominus.ro/Contact.html

    PS : Am postat aici caci nu am gasit o adresa de e-mail, si nu fac reclama la produse de machiaj.

    Respect !

    RăspundețiȘtergere
  3. @ MONEY

    Ponta pe Basescu??? Cu mare parere de rau pentru Labus, dar ii va trebui ani lumina pentru a atinge flerul politic al lui Base.

    RăspundețiȘtergere
  4. ok ... poti sa urmaresti pagina : http://www.plr.orgdominus.ro/Resurse.html ... incepand de maine.
    Poti sterge aceste postari si scuze de offtopic.
    Salut !

    RăspundețiȘtergere