joi, 19 martie 2009

Antonescu despre liberalism si PNL. Asa da!

***

Doua fraze care definesc gandirea politica a viitorului presedinte al PNL:“Esenţa liberalismului este libertatea, nu profitul, banul este un mijloc al libertăţii pentru cei care îl au şi pentru comunitatea în care trăiesc”


“PNL nu este nici partidul bogaţilor, nici cel al săracilor, ci al indivizilor care-şi vor cetăţenia deplină, libertatea, demnitatea, indiferent de starea materială”.


Doua mostre de gandire liberala care il au ca autor pe Crin Antonescu.


Avem de-aface cu un liberal adevarat sau nu?

7 comentarii:

 1. poate da, poate nu ... ca nu stiu cine i-a facut discursul :)) Sa nu aflam ca si la PNL e angentul Guşă! :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Isi scrie singur discursurile, e una din pasiunile sale.

  RăspundețiȘtergere
 3. Discursurile sunt "fabricate" de propriul creier, dupa cum puncta si Marius.

  Au inceput deja emotiile, desi nimeni din PNL nu o recunoaste deschis, aceste alegeri au un caracter decisiv pentru viitorul apropiat al Dreptei romanesti.

  Sunt convins de justetea alternativei Antonescu pentru Romania, astept si o confirmare din partea delegatilor la Congres.

  RăspundețiȘtergere
 4. Inchidem pravalia daca nu iese el? Stergi si poza? :D

  RăspundețiȘtergere
 5. De luni oricum dispare, indiferent de cine o sa iese presedinte. Eu sper sa fie Antonescu castigatorul.Poza aceea reprezinta identificarea mea cu ideile promovate de Antonescu. Atat.

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ana ... dar de ce m-ai dat ex pe mine in legatura cu muzica clasica? Nu m-as pricepe sau cum? Ok pe Traian nu-l stii, dar cu mine ce ai? Lasa ca te prin on-line sa vezi ce te cert ...

  Si nu te mai bucura ta ca si Antonescu o sa faca rahatu` praf ca si alti noi veniti, gen Basescu sau Oprescu ... dar are un mare avantaj .. ca toti presedintii, numele lui se termina in ESCU, asa ca e bun! :))

  RăspundețiȘtergere