duminică, 15 ianuarie 2012

Sfat moca pentru Crin si Victor

***
Crin tata, Victoras baiatule, intrati in joc ca altfel lautarii pleaca. E momentul, lasati dracului de-o parte rezervele in cea ce priveste amestecatul cu vulgul, puneti-va in fruntea manifestatilor pentru ca daca nu o veti face voi, vor exista altii care sa o faca. Dati un sens acestor miscari de protest, intrati la alunecare asupra lui Basescu si a PD-L, coborati in strada acum, pentru ca altfel acesti oameni isi vor decanta proprii lideri si veti ramane iarasi cu ochii in soare.

5 comentarii:

  1. Da da, exact.
    Si cel mai potrivit sa coboare in strada in numele ginerelui victoras si al zeului somnului crin ar fi vanghelie, decoratul lui basescu.
    Sa traiti bine unii cu altii ma distrusilor si stralucitorilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Articol al unui frustrat? Inca nu vezi ca toti politicienii sunt o apa si-un pamant? Iar noi, populatia suntem la mijloc?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma tem c-ar fi neproductiv. Mai bine ar iesi toti aceia care sunt de acord cu ce se striga-n strada.Spectatorii si telespectatorii care au pensii si salarii ciuntite,someri etc.Sa nu le fie rusine sa protesteze .

    RăspundețiȘtergere
  4. Degeaba vine Victor sau Crin, personal - pe Victor il consider mai incapabil decat Basescu. Iar Crin...Crin readuce comunismul in Romania, dar Romania inca plina de datorii.

    RăspundețiȘtergere