joi, 7 iunie 2012

Tiganitii si mafia consultantilor politici de pe Bega

***
Deranj mare in randurile celor care regizeaza din umbra campania electorala a tiganitilor Orza si Ciuhandu, dupa anunturile consecutive facute de catre Coriolan Garboni si Rodica Vlad, care au decis sa se retraga din cursa pentru Primaria Timisoara si sa il sustina in continuare pe candidatul PNL, Nicolae Robu. Vio Bota si Tibi Kiss, caci despre acesti trepadusi vorbim, au trecut la atacuri dure, necivilizate, in afara spiritului orasului Timisoara, facand acompaniament magraonului-sef Gheorghe Ciuhandu, cel care a vegetat timp de cel putin doisprezece ani in functia de primar, nefacand absolut nimic pentru acest oras, promovand doar grupuri de interese nelegitime, aflate in conflict cu cele ale cetateanului.

Sa nu credeti ca lamentarile acestea ale celor doi ipochimeni sunt gratuite. Nu. Cei doi fac parte din grupul de consultanta al candidatului mafiei tiganesti. Pentru ca trebuie spus verde in fata, campania electorala a lui Adrian Orza este stipendiata gras de catre cei care au reusit in rastimpul mandatelor magraonului Ciuhandu sa acapareze toata zona centrala a orasului. Ce poti crede despre niste indivizi care, timp de ani de zile au aruncat cu laturi in Ciuhandu, pentru ca acum sa redescopere in persoana magraonului pe primarul ideal al Timisoarei? Patetic? Da. Patologic? Clar! Acestia sunt consultantii de pe Bega, cei care nu au scos un primar niciodata in viata lor. Discutam acum cateva luni cu un edil in functie dintr-o localitate din Timis, care imi spunea cat de greu a scapat de acestia, care insistau sa ii faca ei campania in schimbul unor onorarii astronomice. In suma solicitata de catre acesti spalatori de cadavre intra si laudele desantate la adresa lor, ca si intrarile la rupere la adresa adversarilor.Cam astia sunt oamenii din spatele actiunilor de albire a administratiei Ciuhandu si de ponegrire a lui Nicolae Robu.

Din pacate pentru Adrian Orza si mafia tiganeasca din jurul sau, ei au cam aruncat banii aiurea. Stafful de campanie a candidatului PNL a fost o idee mai destept decat adunatura din jurul tiganitului.Asa ca Timisoara va avea un primar normal, prima data dupa multa vreme. Poate se va pune ordine si in situatia juridica a imobilelor ocupate de tigani in centrul orasului. Poate vom avea parte de o administratie mai transparenta, preocupata mai mult de binele general decat de acapararea mitei oferita cu generozitate de catre cei care au beneficiat de lucrari din partea primariei. Poate...

2 comentarii:

  1. Sa mi-l arati si mie pe ala un pic mai destept din stufful pe care il mentionai in text. As vrea sa il cunosc personal. Dar daca girezi tu, am incredere in judecata ta.

    RăspundețiȘtergere