marți, 23 decembrie 2008

Despre Basescu...

L-am vazut aseara pe Presedintele lor vorbind despre necesarul compromis dintre PD si PSD. Totul in favoarea interesului national. Aceleasi aberatii despre moguli si rolul lor nefast in viata publica romaneasca. Probabil ca acesti moguli reprezinta singura Opozitie REALA in fata dictaturii clanului Basescu.

Am trecut si eu prin etapa regretului acordarii votului meu Marinarului. Acum 4 ani ii faceam campanie omului, am fost in sate unde 80% erau pesedisti. Noi le vorbeam de Basescu si lucrurile extraordinare pe care le va face dupa ce va ajunge Presedinte.


Mai ca nu am fost scalpati de taranii ghidati de primarii pesedisti! Am scapat. Oamenii au votat (o mica parte din victoria lui Basescu mi se datoreaza si mie!). Insa Basescu este orice altceva numai un bun Presedinte NU.


Basescu duce cu el samanta de scandal. Romania - la acest moment - are nevoie de un presedinte cumpatat, inteligent, un bun manager al dorintelor electoratului.
Basescu este catalizatorul Raului in societatea romaneasca. Asocierea cu PSD - ul lui Geoana nu este intamplatoare, PD - ul si PSD - ul sunt doua partide compatibile din toate punctele de vedere. Inclusiv ideologic!


Indiferent ce ar scrie un grafoman precum Valeriu Stoica (care aud ca in ultimul timp se simte tradat de partenerii din PD!) despre Dreapta romaneasca si sansa oferita ei de catre constructia numita PD-l, acestea sunt plasmuirile imaginatiei unui om rejectat dintr-un partid onorabil si ajuns intr-o troaca de porci.


Recunoasteti ca nu va asteptati nici in cel mai cumplit cosmar ca sa intram in anul 2009 cu un guvern FSN? Si va dura acest guvern…patru ani ca nimica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu