luni, 22 decembrie 2008

Independenta Justitiei in raport cu Bunul Simt

O Justitie puternica, independenta este garantia edificarii statului de drept si al binelui public. Justitia neremorcata unor interese politice sau de grup de interese obscure reprezinta baza echilibrului intr-o societate normala.

De 18 ani traim cu speranta ca treburile Justitiei romanesti vor fi rezolvate de un om providential. Dupa atata vreme cred ca putem desprinde o concluzie clara: nu trebuie asteptat omul ci articulat sistemul.

Recenta descoperire a omului Independent si Providential facuta de Emil Boc in persoana lui Catalin Predoiu pune mari semne de intrebare asupra seriozitatii acestor oameni. Atat Boc cat si Predoiu sunt niste impostori. Boc pentru ca sustinea in campanie ca are un Independent supercalificat pentru Ministerul Justitiei iar Predoiu pentru ca a acceptat o functie politica intr-un Guvern format de doua partide care i-au atacat in continuu ministeriatul sau anterior.

Acestia ne sunt oamenii...

2 comentarii:

 1. pai am vazut undeva postat "Noi cu voi, ei cu ei!"
  In ordinea numerelor de pe tricou:
  Noi = pd-l
  voi = psd
  ei = pulimea (mare masa de vitanti)
  Asa ca de ce se simt inselati? Pai boc nu e atat de boc pe cat se crede ... daca ai un click de rezerva vezi postul meu pe blog ... boc va ajunge mare ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ziceai ceva de economie? care? capsunarii? pai tocmai pt ca guvernul nu s-a preocupat de cetateni, ei au plecat spre tari calde si ca niste tampiti au trimis banii castigati cu greu in tara (intr-o tara f scumpa) si toate pt ca dupa ai nostri guvernanti sa zica "economia duduie" ... pai duduie, dar din ce in ce mai incet si uite cum printr-o gafa a iesit un lucru bun. Nu ne lasa pe noi Dumnezeu!

  RăspundețiȘtergere