marți, 23 decembrie 2008

Infama Ipocrizie

Apropo…oare cum se simte atat de usor plangaciosul vostru Presedinte, dl.Basescu, omul care a promis aflarea si pedepsirea vinovatilor din Decembrie 1989 cand, pe listele PD- ului a intrat in Parlament gen. Eugen Badalan.

Acest om este responsabil de moartea a nu mai putin de 20 de persoane in arealul Piaţa Libertăţii-Piata 700, Calea Aradului, Calea Girocului-Complexul studenţesc, Calea Şagului-Piaţa Maria-Tudor Vladimirescu din Timisoara.

Acelasi individ a condus si represiunea de la Arad, tot in acel Decembrie pe cand era şef de Stat Major la Divizia 11 Mecanizată de la Oradea din cadrul Armatei a IV-a Transilvania.
Personal acest individ a coordonat actiunile Regimentului 19 Mecanizat Arad pe strazile Timisoarei în perioada 17-22 decembrie 1989. Va spune ceva acest interval de timp?

Ce face acum dl. Badalan? Este deputat de Braila din partea PD - ului, cu largul concurs al Presedintelui Basescu. Criminalii din Decembrie 1989 sunt ascunsi in Parlament, intrati acolo pe listele PD - ului.

Unde este anticomunismul lui Basescu? Unde este dreptatea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu