miercuri, 1 aprilie 2009

Familia Basescu si violenta.De la gaozar la amenitarea cu moartea

***


Probabil ca familia Basescu nu duce lipsa de dispute fizice sau verbale. De fapt sunt absolut sigur de faptul ca declaratiile pline de venin si violenta ale presedintelui si ale membrilor familiei dansului are legatura cu atmosfera familiala intretinuta de-alungul timpului.

Basescu Traian isi permite sa ii gratuleze pe jurnalisti cu apelative degradante precum tiganca imputita, gaozar, caraghios, tonomat, toate acestea intamplandu-se chiar in timpul mandatului sau de presedinte. Toate aceste evenimente au fost aplaudate de catre jigodiile din "societatea civila" basesciana (Patapix, Liicheanu, Mihaies si alti idioti stipendiati).

Mai nou Mircea Basescu, fratele Betivanului de la Cotroceni il ameninta pe Mugur Ciuvica cu o corectie fizica. De ce? Pentru ca Grupul de Investigatii Politice condus de catre dl. Ciuvica si-a permis sa dea in vileag un smen pus la cale de catre il fratello in judetul Constanta. Atentie! Vorbim despre acelasi individ care lucra mana in mana cu Bogdan Buzaianu atunci cand fratele sau, cotroceanul, vorbea despre baietii destepti de la Energy Holding.

Ei, dar omuletul asta nu s-a oprit aici. Intr-un interviu dat ziarului "Gandul" fratele presedintelui il ameninta voalat cu moartea pe Ciuvica! Cica ii va pregati un loc de veci! Oare in ce tara traim? Ne reintoarcem la dictatura unei familii atotputernice?

Cine este aceasta familie Basescu? Cine sunt acesti nenorociti care au dreptul sa ameninte cu moartea in Romania? Tara aceasta isi poate trai acum, anul acesta, ultimele luni de democratie. Oare cineva realizeaza faptul ca atotputernicia familiei Basescu inseamna moartea societatii democratice?

5 comentarii:

 1. O corectie fizica i-ar trebui fratelui mai mare, poate-l mai indreapta putin ca s-a cam strambat...si fizic si in sondaje.

  RăspundețiȘtergere
 2. Marius, sa il lasam sa se rupa singur. Vad ca reuseste plenar, fara ajutor de la Opozitie. La ce familie de primate are...miss Botox si Il Fratello o sa il piarda.

  RăspundețiȘtergere
 3. eu n-as fi atat de sigur ... o sa vina tare pe final cand Succesuri o sa iasa euro-parlamentar si baietii cu bani o sa vina la el in ograda vazand ce putere are! Daca nu iese domnisoara e grav ... si Casuneanu trece la PSD sau PNL!

  Fratele lui, ce sa zic de el, fratele lui! Aschia sare departe de trunchi!? oricum puscaria amandoi o infunda la cat au facut in 5 ani si cati au pica pe ei ... daca nu iese o sa-i aduca Nuti pachet la `garsoniere` pentru multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 4. si eu sunt convins ca violenta fizica nu lipseste in familia aia. din pacate

  RăspundețiȘtergere
 5. @ Ionut

  Fratele lui Basescu nu realizeaza inca cat rau i-a facut presedintelui. Cu toata perdeaua de fum Becali, vorbele iesite din gura lui Mircea Basescu vor cantari destul de greu in viitorul apropiat.

  @Lucian

  Cel putin asa se vede din exterior. Oricum, jignirile proferate marca Basescu asta arata.

  RăspundețiȘtergere