sâmbătă, 4 aprilie 2009

Femeia comisar si barbatul informator pe statul de plata al PD-ului

***

Se cunoaste faptul ca in ultimii 4-5 ani PD - ul a devenit un fel de magnet pentru mai toate scursorile societatii romanesti. De la criminalul din decembrie 1989 Eugen Badalan pana la infractorul de drept comun Costel Iancu, toti si-au gasit refugiu sub umbrela partidului prezidential.

Atunci de ce sa ne mai miram ca sub steagul acestei coterii politice si-au gasit adapost un colonel DIE pe stil vechi, d-na Rodica Culcer si sinistrul informator la Secu, Carol Sebastian. Da, conform unor surse foarte credibile din PD (C.O) cei doi se regasesc intre salariatii platiti de catre partid pentru a contribui la imaginea publica a acestuia.

Barbatul figureaza ca si consultant politic al PD - ului iar femeia-colonel scrie articole veninoase impotriva opozitiei anti-Basescu in "22" si Evenimentul Zilei. Cea pe care marele hipopotam transpirat Iosif Boda, fostul director ştiinţific al Academiei "Ştefan Gheorghiu" din Bucureşti o considera "cel mai bun documentarist al institutului" a ajuns sa vitupereze contra adversarilor lui Base.

Apropo, doamna aceasta - care a detinut si gradul de colonel DIE pe vremea Impuscatului - intre 1987 şi 1989 a îndeplinit funcţia de secretară a consilierului politic al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti,, Michael E. Parlmly, diplomat veteran şi, în prezent, amabasador al SUA în Cuba. Interesant nu? Oare asta nu ne spune chiar nimic?

Cat despre Carol Sebastian, nenorocitul care l-a turnat la Secu pe profesorul brasovean Andrei Bodiu ce sa mai spunem? Lingau basescian, fost redactor sef la Cotidianul, consilier al actualului sef al Executivului, dl. Nimeni. Acestia sunt "intelectualii" PD - ului, oamenii care ridica osanale liderului suprem in presa citita de bizonul roman zi de zi.

Pare tragic, dar aceasta este realitatea zilei. Sper ca atunci cand PNL - ul va forma guvernul, acesti nenorociti sa nu mai fie vectori de opinie in presa romaneasca. S-ar rasuci in mormant mortii din Decembrie.

5 comentarii:

 1. Iosif Boda? Un nenorocit care isi schimba stapanii precum ciorapii. Domnule, eu sunt comunist si voi ramane toata viata. De ce? Pentru ca eu chiar cred in aceasta doctrina politica. Am fost primar (asa se numeste acum functia) in localitatea Segarcea pana in 1987. Am facut Stefan Gheorghiu si i-am cunoscut pe amandoi. Si pe Culcereasa si pe Boda. Ambii erau securisti cu acte in regula. Muica, ma doare in spate cand ii vad cum o dau acum cu apararea valorilor democratice. Boda era chiar inteligent. madam Culcereasa era doar o carierista. Se zvonea ca exista si o relatie amoroasa intre cei doi. Dracu stie. Acum ambii sunt cu Basescu? S-au reorientat rapid. Eu am fost membru al unui singur partid si imi ajunge. Comunist pana la moarte!

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Biscan Titi

  Nu i-am cunoscut personal pe nici unul dintre cei doi de care vorbiti. Eu am relatat doar cea ce se discuta in anumite cercuri ale PD - ului. Si, sincer, chiar cred aceste lucruri.

  Despre Carol Sebastian nu exista nici un fel de indoiala ca ar fi dat cu subsemnatul la Securitate, denuntandu-si un prieten. Iar Rodica Culcer este colonel pe bune al defunctei DIE. Despre Boda...habar n-am.

  Cat despre comunismul Dumneavoastra, cat timp ramane Istorie este OK. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu sunt gata pentru un pariu .... pe base nu-l prinde urmatorul Paste + toti astia de au limba fina acum, sa vezi ce il vor musca atunci!
  Oricum nu sunt de blamat, nu toti o fac pentru bani, unii chiar cred in Basescu .... acum ce sa zic, care dintre noi e nebun?

  As prefera sa se termine totul prin disparitia lor de la tv! de ar ajunge cineva pe care sa-l ascult nu doar sa-l aud!

  RăspundețiȘtergere
 4. am uitat sa specific ... liber nu mai sta mult! ca de trait traieste mult

  RăspundețiȘtergere
 5. Ionut, stai linistit! Baietii acestia se vor reorienta rapid. Daca intre '96 si 2000 mai toti acestia era taranisti convinsi dupa ce PNT-CD a intrat in vrie s-au agatat de caruta PD - ului.

  Demni s drepti acesti domni, precum echerul!

  RăspundețiȘtergere