luni, 7 februarie 2011

Vosganian. Ipostaze ministeriale

***
Februarie 2007 - subteranul Minei Lupeni. Ministrul Economiei,Varujan Vosganian, in exercitiul functiei.


Ce fraieri au fost liberalii astia! In loc sa isi faca propaganda, mizand pe aceste imagini care arata un ministru intrat in sutul minei, ei au incercat sa faca politica bunului simt. Dai peste asemenea imagini absolut din intamplare, eu le-am luat de aici, unde ele se gasesc la loc de cinste. Cand o sa il vedem si pe asta, Mr.Nobody de la Economie, cum ii zice...Ariton, zice Goagal, cot la cot cu minerii in mina?

Marturisesc ca mi-am facut o proasta impresie despre Vosganian, in momentul in care, invitat fiind la Sinteza Zilei, o dadea si el cu flacara violeta si atacurile energetice. Insa Varujan a insemnat si competenta economica, viziune financiara si, mai ales, implicare totala. Un om care arde pentru meseria lui merita toata admiratia. Iar atunci cand s-a inhamat la conducerea Ministerului Economiei, omul a dat totul pentru a duce la bun sfarsit mandatul sau.Si a reusit. Cat de pitic pare Ariton asta pe langa statura de economist a lui Vosganian...

7 comentarii:

  1. Facem un pariu mai mare. Daca vrei iti spun si estimarile mele in TImis, cu toate ca stii ca nu ma mai intereseaza prea mult. Scuze ca ma bag cu alt comentariu, dar pe Varujan l-ai vazut pe viu si o se avem ocazia sa bem o bere cu el cand ne vom vedea sanatosi la bucale.
    1.USL nu obtine mai mult de 40% fara redistribuire la parlamentare in 2012;
    2.PDL obtine mai mult de 20%
    3. Din viitorul guvern vor face parte partidul poporului.

    3 pariuri, fiecare pariu este pe o masa imbelsugata unde o alege pierzatorul. Te bagi? vezi ca este pariu public pe blog si asa cum am avut o previziune cu USL in 2008 pe blogul lui codrin acum fac un pariu public cu tine.

    Chris

    RăspundețiȘtergere
  2. cele 3 pariuri de mai sunt pt romania nu pt timis. Pt timis facem separat

    RăspundețiȘtergere
  3. @chris

    Da, sunt de-acord cu pariul. Eu spun asa:

    1.USL - fara redistribuire intre 43 si 55%

    2.PDL - in cazul unei campanii iscusite si tinandu-se cont de dictonul stalinist conform caruia nu conteaza cum se voteaza ci conteaza cine numara voturile poate obtine intre 17 si 23 de procente.

    3.Partidul Poporului nu va intra in Parlament daca pragul electoral va ramane de 5%. Este doar o gogorita umflata artificial, exact cum a fost Gigi Becali si PNG.

    Sunt de-acord si cu miza pariului, masa o vreau la Dama Verde sau la restaurantul din Bazos.;)

    RăspundețiȘtergere
  4. se pare ca deja te consideri pierzatorul pariului din moment ce ai ales deja locatia :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. tu ai o marja de 6-8 % la fiecare pariu. EU am fost mai exact. Am riscat mai mult. Cred ca ar trebui sa avem cota 2 la 1 daca ramane pe estimarile mele mai riscante. Iar estimarile tale mai redu marja intre scoruri sa fie mai echilibrat

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi iau masuri de prevedere in ambele cazuri. :))
    Fie!USL intre 50 si 53 de procente fara redistribuire, PDL intre 19 si 22%. In aceste conditii, restul formatiunilor politice nu mai sunt interesante.

    RăspundețiȘtergere