vineri, 2 ianuarie 2009

Un adevar axiomatic si o intrebare

Erijarea D-lui Basescu si a partidului Domniei Sale in arhangheli ai Dreptei romanesti capata un aspect cu totul si cu totul grotesc. Realitatea evidenta ne indica faptul ca alianta PD-PSD - vazuta de unii ca fiind una contra firii - este sudata bine-mersi prin ascendenta comuna din tulpina FSN-ului.

Adevarul este unul singur; Romania este condusa si actualmente de catre FSN. Chiar si Victor Ciorbea are dreptate cand pronunta acest adevar aproape axiomatic.

Am avut de-aface cu o noua fraudare a vointei electorilor. In mod normal, tinand cont de proportia votului de Dreapta, ar fi trebuit ca Romania sa fie condusa de catre un partid de o asemenea doctrina.

Insa majoritatea parlamentara si implicit Cabinetul a fost format de catre doua forte politice de Stanga, eludand astfel sensul votului din 30 Noiembrie.

Sunt foarte curios ce ne va rezerva anul 2009 din acest punct de vedere. Care va fi proportia votantilor dezamagiti de directia pe care a apucat-o coalitia de Stanga.

Va reusi vreun candidat la Cotroceni sa recapteze aceste voturi sau dezamagirea va fi atat de mare incat marea majoritate a electoratului va prefera orice altceva decat sa iese la vot?