sâmbătă, 11 aprilie 2009

Crin Antonescu isi incepe asaltul asupra Cotroceniului

***


Intr-o lume politica plina de personaje abjecte, in care colcaie viermii si sobolanii, iata ca luna viitoare, la Brasov, in cadrul Delegatiei Permanente a PNL Crin Antonescu isi va anunta oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an. Dupa o lunga asteptare, eu, personal, voi avea cu cine sa votez din inima.

De ce afirm acest lucru? Simplu. Antonescu reprezinta tipul de politician cu principii puternice, nezdruncinabile de curente de opiniei ale momentului. A ales liberalismul inca de la inceputul anilor '90, ideologie pe care inca o profeseaza cu credinta. Aceasta spre deosebire de altii care au trecut de la social-democratie la conservatorism si viceversa precum o vaca prin apa.

Admir oamenii cu principii solide. Nu exista nici un fel de indoiala ca Antonescu este acest gen de persoana. Daca ne uitam la contracandidatii sai, ne pufneste rasul. Un Betivan, un Prostanac si o Duda politica. Atat. Eu cred ca Antonescu va castiga linistit alegerile prezidentiale in absenta unor gafe majore.

Si inca ceva: pentru a risipi orice urma de indoiala asupra optiuni sale pentru prezidentiale, Dinu Patriciu a anuntat ca il sprijina neconditionat, prin toate mijloacele pe Crin Antonescu.
"Cred ca incercarea Principelui Radu este romantica, dar timpul ei nu a venit inca. In aceste alegeri exista un singur candidat care are toate sansele de a fi ales: Crin Antonescu. Cred ca
in spatele acestuia ar trebui sa se ralieze toti care vor sa impiedice alunecarea spre o dictatura irationala a lui Traian Basescu. Eu il sustin pe Antonescu cu toate fortele",
a declarat Dinu Patriciu pentru Romania Libera.

Deci avem un candidat unic al Dreptei romanesti pentru prezidentialele din toamna. Sa il sustinem, avem dreptul la un presedinte de dreapta!