miercuri, 3 aprilie 2013

Ponta, profesiunea lui, Tradarea!

***
Face ce face poporul pesedist in frunte cu primul plagiator al tarii, Viorel Victor Ponta, si tot de tradare se lipeste. De un penibil absolut acest intreg circ legat de procedura de numire si numele celor care vor conduce parchetele. Este culmea nesimtirii sa promovezi in fruntea DNA pe procurorul favorit al lui Traian Basescu, teroretic adversarul tau, in fapt doar o ramura a FSN - ului care domina cu atata frenezie autoritarista Romania aniilor '90.

De aceasta data nu ma numar printre dezamagitii acestei atitudini de rahat a PSD, cel care mictioneaza cu spor in capul a 7,4 milioane de romani, care l-au vrut demis pe Traian Basescu. Nu, nu am votat USL pentru ca nu am sa votez niciodata cu PSD. Structura de conducere a acestui partid reprezinda doar o ciudata forma reziduala de socialism ciocoiesc, care,asumandu-si o identitate socialista falsa, reuseste sa prosteasca fara remuscari o majoritate a romanilor oropsiti.

Toate aceste lamentari ale ciudatilor din PSD, care o tot mesteca pe aia ca Kovesi a fost impusa de la Bruxelles, ca e asumata de partid, ca este la cutite cu Daniel Morar (apropo, penibila punerea in scena de la RTV - ul pretenarului Ghita, cu Morar care se rastea razand la Luluta!), nu poate inlatura ideea ca Pontanacul plagiator este un tradator al propriilor votanti. Exista oameni care realizeaza in sfarsit faptul ca PSD+PDL = aceeasi mizerie, ca Ponta a tranzactionat rezultatul votului din decembrie 2012, partenerul de bussines nefiind altul decat Traian Basescu.

Predictia mea proprie este ca USL nu o sa prinda concediul din iulie...Vor ramane la guvernare PSD, PDL, UDMR, cu un cabinet girat politic de catre Traian Basescu. Ponta? Un PLAGIATOR!