sâmbătă, 4 aprilie 2009

Femeia comisar si barbatul informator pe statul de plata al PD-ului

***

Se cunoaste faptul ca in ultimii 4-5 ani PD - ul a devenit un fel de magnet pentru mai toate scursorile societatii romanesti. De la criminalul din decembrie 1989 Eugen Badalan pana la infractorul de drept comun Costel Iancu, toti si-au gasit refugiu sub umbrela partidului prezidential.

Atunci de ce sa ne mai miram ca sub steagul acestei coterii politice si-au gasit adapost un colonel DIE pe stil vechi, d-na Rodica Culcer si sinistrul informator la Secu, Carol Sebastian. Da, conform unor surse foarte credibile din PD (C.O) cei doi se regasesc intre salariatii platiti de catre partid pentru a contribui la imaginea publica a acestuia.

Barbatul figureaza ca si consultant politic al PD - ului iar femeia-colonel scrie articole veninoase impotriva opozitiei anti-Basescu in "22" si Evenimentul Zilei. Cea pe care marele hipopotam transpirat Iosif Boda, fostul director ştiinţific al Academiei "Ştefan Gheorghiu" din Bucureşti o considera "cel mai bun documentarist al institutului" a ajuns sa vitupereze contra adversarilor lui Base.

Apropo, doamna aceasta - care a detinut si gradul de colonel DIE pe vremea Impuscatului - intre 1987 şi 1989 a îndeplinit funcţia de secretară a consilierului politic al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti,, Michael E. Parlmly, diplomat veteran şi, în prezent, amabasador al SUA în Cuba. Interesant nu? Oare asta nu ne spune chiar nimic?

Cat despre Carol Sebastian, nenorocitul care l-a turnat la Secu pe profesorul brasovean Andrei Bodiu ce sa mai spunem? Lingau basescian, fost redactor sef la Cotidianul, consilier al actualului sef al Executivului, dl. Nimeni. Acestia sunt "intelectualii" PD - ului, oamenii care ridica osanale liderului suprem in presa citita de bizonul roman zi de zi.

Pare tragic, dar aceasta este realitatea zilei. Sper ca atunci cand PNL - ul va forma guvernul, acesti nenorociti sa nu mai fie vectori de opinie in presa romaneasca. S-ar rasuci in mormant mortii din Decembrie.