marți, 6 iulie 2010

Norica Nicolai. O poate face totusi cineva sa taca pe aceasta doamna?



***

Norica ne spune ca, asa, din toamna, ar trebui sa ne gandim serios la o coalitie guvernamentala PNL-PSD. Buuun. Aceasta este optiunea doamnei in cauza. Numai ca vine Hrebe si zice poporului ”Noi ne propunem să cîstigăm alegerile cu un procent de peste 50%. Dacă vom reusi acest lucru vom vedea, asta e ce ne-am propus, si vom fi consecvenți în realizarea acestui obiectiv. Pe de altă parte, va trebuie să clarificăm relatiile noastre cu PNL, pentru că, din punct de vedere al PSD, faptul că PNL, în 2008, nu s-a tinut de cuvînt absolut deloc, a lăsat o rană extrem de adîncă. O clarificare va trebui să existe, dar există si neîncrederea noastră în maniera în care ei acționează”.

Cat de Proasta trebuie sa fi ca sa faci de ras partidul cu ineptiile pe care le debitezi precum mitraliera? Aloooo, domnu' Antonescu, te-ai tampit lasand o asemenea lighioana sa vorbeasca in numele PNL? Mie, ca simpatizant si votant al PNL,  incepe sa imi cam fie rusine cand vad cine sunt purtatorii de idei publice ale liberalilor.  Va da carnita PSD - ul din orice pozitie iar singura pozitie adoptata este cea capra, dupa cum ne arata si doamna Nicolai.

Nu da cam rau aceasta ploconire continua in fata urmasilor lui Ion Iliescu? Intreb si eu asa, ca sa ma aflu in treaba, deoarece raspunsul il stim.