marți, 14 iulie 2009

Cioclii PNTCD-ului , buni consilieri pentru Crin?

***


Aproape ca nu mai inteleg nimic din strategia electorala a prezidentiabilului liberal! Oare cum poti sa speri ca vei duce o campanie profesionista avand un staff electoral populat cu tristele figuri care au reusit sa puna la pamant celalalt partid isoric romanesc? Ce cauta in cercurile liberale de decizie persoane controversate precum Dorin Marian , Aurelian Pavelescu, Catalin Harnagea sau Vlad Rosca?

Oamenii acestia au fost groparii traditiei national-taraniste in Romania. Nu au reusit comunistii dupa 1945 sa ucida spiritul lui Iuliu Maniu dar au reusit acesta "performanta", iata, in plina democratie (originala, e drept, dar democratie totusi!) eroii de mucava care au denaturat sensul votului din toamna anului 1996.

Acestii domni sunt niste invinsi. Nu de Securitate ci de propria lor incompetenta. Nu se poate sa duci un partid de 30% la un scor de 1-2 procente. Iti trebuie talent, nene, pentru acest lucru! Doar amatorismul, incompetenta sau interesele oculte pot exlica marile realizari ale acestor domni!

Pai atunci...? Ce cauta ei in corpul de consilieri ai liderului liberal? Nu cumva sunt in misiune in aceasta zona? Oricum, impresia lasata este una tragi-comica. Erijarea cioclilor in consilieri de taina este o noutate in viata politica romaneasca, credeti-ma!