vineri, 8 mai 2009

Madalin Voicu, tap ispasitor pentru prostiile lui Geoana

***


Marturisesc ca nu imi place in mod deosebit domnul Madalin Voicu. Ba dimpotriva, cred ca mai mult imi displace. Si aceasta din mai multe motive; in calitatea lui de lider al comunitatii tiganesti, cu ceva timp in urma, impreuna cu amicul sau Florin Calinescu s-a infiintat la Timisoara in ideea de a face presiuni asupra lui Ciuhandu pentru ca acesta din urma sa anuleze ordinul de daramare a caselor de tip pagoda indiana ridicate in oras de catre bulibasele locale.

Nefiind un admirator al "burgheziei" comuniste din epoca tovarasului neregretat, nu pot sa uit nici asocierea acestui domn in banda lui Nicu Ceausescu formata din indivizi care terorizau Bucurestii anilor '70-'80.

Pe langa nea Medelin si Nicu Ceausescu, aceasta adunatura ii mai cuprindea si pe Jean Maurer, Serghei Mizil,Gyuri Fazekas (fiul secretarului CC), Calin Andrei (fiul ministrului deExterne, Stefan Andrei), cei trei nepoti ai lui Gheorghiu-Dej - Ghita,Mandra si Sanda, Ilinca Preoteasa, Florin Danalache (fiul ministruluiTransporturilor din acea vreme), Sandu Barladeanu (fiul lui AlexandruBarladeanu, primul presedinte al Camerei Deputatilor dupa Revolutie),Valentin si Zoe Ceausescu, Gino Iorgulescu, Petre Roman si multi altii.

Totusi, mi se pare deplasata decizia organizatiei PSD Giurgiu, ghidata de catre Marian Vanghelie la comanda lui Geoana, de al exclude din partid pe nea Madalin doar pentru ca a rostit niste adevaruri intr-o emisiune la Realitatea TV. Concret, duminica Madalin Voicu a taxat plimbarea electorala a celor doi trepadusi care conduc acum tara, prin Maramures la o sarbatoare campeneasca.

Se stie ca in Romania adevarul spus in public supara. Dar, referitor la spusele lui Voicu din emisiunea de la Realitatea TV, nu pot decat sa subscriu la ele. Redau mai jos declaratiile care l-au enervat la culme pe Prostanac:

"Acesti politicieni sunt, mai degraba, mai aproape de niste ghertoi decat de niste profesionisti, care incearca sa-si impuna un punct de vedere nerespectand osatura de om politic, ca tipologie"

"Sper ca si Basescu, si Geoana, si toti care se duc la aceasta sarbatoarea Sambra Oilor sa prinda la muls, mai curand tapi si berbeci decat oi si capre"

Foarte bine, nea Medeline! Le-ai zis-o, mama lor de papitoi idioti!