duminică, 30 ianuarie 2011

Chimie si viitoare pipițe. Olimpiada si Funeriu

***
In acest week-end a debutat la Timisoara Olimpiada Nationala de Chimie. Marea vedeta a fost insusi ministrul Educatiei, Daniel Funebru...asta, Funeriu. Omul cu pixelul albastru, titanul Invatamantului romanesc, Muclesul din strada Gen. Berthelot 28-30, a avut parte de un adevarat spectacol orange. Iata mai jos ce le-a facut bietilor copii.




Ei da, in onoarea retardatului astuia de conduce acum destinele invatamantului romanesc, un geniu de inspector general, pe care am inteles ca il cheama Marin Popescu, a decis sa organizeze un spectacol de majorete...portocalii. Fetite de 12-14 ani au fost nevoite sa imbrace costume de majorete, care, in America sunt legale doar dupa varsta de 16 ani, pentru a face pe plac Inteligentului astuia. Acelasi inspector general, considerand probabil ca nu a facut destul pentru cauza partidului, si-a asezonat discursul cu citate din clasicul in viata, dl. Mucles Funeriu.

Insa in Timisoara exista destui admiratori de-ai d-lui Funeriu. Nu doar aceasta nulitate de inspector scolar. Nu. Exista si oameni pe care, candva ii consideram integrii, normali la cap, care cad in fund in admiratia Desteptului de la Educatie.