vineri, 4 decembrie 2009

Galeria sceleratilor



***
Ma uitam zilele acestea la fetele celor care il sustin pe Traian Basescu neconditionat. Priveam la aratarile acestea, la aspectul absolut hidos, la patibularitatea manifesta pe care o exprima zilnic (tot ne este drag Patapievici!). Nu pot sa nu bag de seama ca Basescu si-a ales oamenii dupa chipul, asemanarea si mentalitatea sa.

Ce i-a manat pe acesti oameni catre un talibanism care ma face sa ii caracterizez ca fiind niste fiinte umane defecte? Care este secretul prin care nebunii, cretinii, idiotii se alatura Lacustei de la Cotroceni? Cum s-a ajuns ca niste oameni deranjati la cap,  sa  fie considerati "intelectualii" natiunii?

Fete, fete, fete...Uitati-va la ei! Veti regasi in aceasta galerie exact exemplarele umane de care vorbea Cesare Lombroso in celebra sa lucrare „L’uomo deliquente”. Delicventii Romaniei de azi nu ar mai trebui cautati in ungherele ascunse ale societatii. Nu. Ei paraziteaza redactii, adunari parlamentare sau cancelarii prezidentiale. Lumpenii de ieri au devenit intelectualii Romaniei de azi.

In numele laudelor aduse de-alungul timpului d-lui Basescu, acesti retardati moral se bucura de asistenta implicata a Statului. Desigur, Statul ocroteste handicapatii. Insa Romania este condamnata definitiv daca aceste capuse se vor instala confortabil in sanul institutiilor Statului. Il doriti cumva pe Patrasconiu la Justitie? Pe Avramescu la Interne? Pe TrU la Ministerul Tineretului si Sporturilor? Pe Funariu la Educatie? Pe Cristian Preda la Turism?

Eu nu. Insa acesti curlingai  - in eventualitatea unui al doilea mandat basescian - vor accede un pas inainte pe scara evolutiei lor socio-profesionale. Multumesc, dar in acest caz eu prefer sa decolez din aceasta tara. Definitiv. Armosfera este oricum irespirabila. Incepe sa puta tot mai tare a dictatura. Nu a unui om ci a unei intregi camarile. Traian Basescu este doar expresia vizibila a acestui grup de lacuste puse pe capatuiala.

Oare ne va fi comod cu acesti lombrosieni in fruntea Statului? Raspunsul oricarui om de bun-simt este unul negativ. Stiu ca Mircea Geoana este alegerea cea mai proasta in afara lui Traian Basescu. Stiu ca Mircea Geoana este un mincinos nenorocit care mai da si dovada unei prostii incomensurabile. Dar persoana acestuia este de preferat unui sef de camarile, unui dictatoras in stare latenta. Trebuie sa mergem la vot. Trebuie sa scapam de Basescu.