joi, 22 iulie 2010

Un procuror comunist in toata splendoarea lui. Monica Macovei si vechile ei reflexe


***
In titlu am scris procuror comunist. Cred ca ar fi trebuit sa adaug si caracterizarea de stalinist. De ce? pai judecati si voi, dragii mei, daca un asemenea politician isi are locul intr-un stat de drept.

"Clasa politică nu vrea să se ducă la închisoare, nu vrea să-şi arate averile, vrea să fure în continuare şi să se apere".  -  Monica Macovei, europarlamentar (PDL) şi fost ministru al Justiţiei pentru Deutsche Welle, referindu-se la Raportul Comisiei Europene.

Deci doamna in cauza nu acuza in particular vreun politician corupt. Nu. Pentru dansa toti, repet, toti politicienii, toata clasa politica  nu reprezinta nimic altceva decat o gasca de hoti care vor sa fure in continuare. Sincer, personal nu puteam sa ma astept la altceva din partea unui fost procuror comunist, al carui  mapa profesionala este trecuta si acum la index.  Si mai exista un aspect in privinta caruia cred ca ar trebui sa se pronunte un psihiatru; parerea mea sincera este ca doamna ex-ministru este dusa putin cu pluta. Rarissim caz.