joi, 24 februarie 2011

Kosovo by Ciuhandu

***

Cam asa arata partea carosabila din orasul de 5 stele numit Timisoara, in mandatul de primar al inginerului Gheorghe Ciuhandu, in luna de gratie Februarie a anului 2011. Orasul pare proaspat scapat dintr-un bombardament, cu cratere si minicratere imposibil de evitat, daca te deplasezi cu masina. Este o mare rusine pentru Timisoara faptul ca detine un trist record in cea ce priveste defectele aparute la masini datorita unei infrastructuri intretinuta absolut jenant de catre o primarie aflata intr-un conflict deschis cu bunul simt.

In urma multiplelor sesizari primite, primaria a decis sa astupe cateva gauri de pe bulevardul Cetatii. Cum a facut-o? Trimitand la fata locului un comando de muncitori de la Drumuri, inarmati toti cu saculeti plini de zgura. S-au astupat gaurile cica. Bineinteles ca aceasta actiune facuta de mantuiala nu a condus la un carosabil mai practicabil.  Dupa doua-trei ore de trafic intens, gropile aratau la fel ca inainte. Si totusi cazul de pe Cetatii a fost unul fericit, deoarece au ajuns cativa muncitori la fata locului. In rest, daca depui sesizare la Primarie, ti se raspunde ca drumurile vor intra in reabilitare partiala odata cu sosirea primaverii. Pai si pana atunci?

Mi se pare ca domnului Ciuhandu i s-a facut lehamite de timisoreni, lucru sesizabil prin autosuficienta afisata de fiecare data cand  este abordat cu vreo problema de catre cetateni. Aceasi placa: el a facut, el a dres, etc. OK, ai facut. Cand? Acum cati ani? Gheorghe Ciuhandu reprezinta cazul clasic de politician uzat care practic implora electoratul, prin actiunile sale, sa nu il mai aleaga. dar ce te faci cu vulgul degraba votant, cei care abia asteapta sa il stampileze pe buletinele de vot.

Rusine Primariei Timisoara. Rusine Gheorghe Ciuhandu!