luni, 15 iunie 2009

Personalitatea multilateral dezvoltata a presedintelui cu "p" mic

***


Basescu este un geniu. Nu, el este chiar luceafarul politicii romanesti. Chintesenta gandirii pozitiv-stiintifice, om de mare valoare respectat in toate cancelariile lumii. De factura renascentista personalitatea acestui om devanseaza cu mult vremurile in care traieste. Personalitate multilateral dezvoltata, presedintele Romaniei este cel care decide directiile dezvoltari societati noastre.

Daca doreste presedintele poate sa urce si canapeaua. Mai mult, el poate decide la o masa cu ministrii sai ce trebuie sa invete elevul roman. Lasati-o dracu de salata, Herodot si alte prostii. Copiii romanilor trebuiesc sa devina tinichigii. Si mecanici. Ce inginerie, ce prostii...? Forta de munca ieftina, acesta este destinul gandit de geniul suburban al politicii dambovitene pentru copiii nostri.

presedintele stie chiar totul. Ce Isarescu, ce BNR, ce Institut de Statistica? Basescu spune ca este recesiune. Nu. Re-ce-si-u-ne! Accentuat. El presedidente, prin grupul sau de genii (sau geniuri?) de la Cotroceni cunoaste mai bine situatia economica a Romaniei decat insasi BNR. Presedintele simte, el nu are nevoie de hartogarie pentru asi sustine spusele.

presedintele este vectorul care decide viata tuturor romanilor. Recesiune grava o sa avem, salarii neplatite asemenea, ce dreaq' dom' presedinte, sa avem si noi falitii nostrii, nu-i asa?

Da, presedintele Basescu este un geniu!