miercuri, 27 octombrie 2010

Idiotul Ponta!


***

Uitati-va la fata retardatului astuia! Asta se crede buricul Pamantului, omul de neinlocuit, cel ales de Dumnezeu pentru a conduce eventualul guvern post-Boc. A refuzat orice negociere pe baze paritare cu PNL, a refuzat sa ofere romanilor macar iluzia unui viitor mai bun. Un Idiot si un Retardat care se va afla intodeauna la remorca lui Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc. Mai retineti caracterizarea lui Ilici pentru acest limbric al politicii de Dambovita? "Infatuat si fara substanta", spunea Ion Iliescu despre cel autopropus premier.

Se mira Dobitocul asta ca cei care i-au promis ca vor vota motiunea - vorbim aici de parlamentari din curtea Puterii - au renuntat sa-si mai puna in practica intentia. Pai de ce sa voteze motiunea, bai Cretinule, cand tu nu aduci nimic in loc? Ce faci cu tara aceasta dupa ce il vei fi dat jos pe Boc? Ramane neguvernata? Pentru ce ai mai initiat aceasta actiune parlamentara daca tu, Tampitule, nu aduci nici o alternativa? Doar ca si exercitiu de imagine? De acest aspect sunt absolut sigur.

PNL - ul si Crin Antonescu trebuie sa abandoneze total orice colaborare cu sandramaua pesedista. Trebuie sa caute sustinere in directia minoritatilor, a UDMR si chiar a UNPR. Tactic, se poate ajunge chiar si la colaborari punctuale cu PD - ul. PSD - ul a redevenit toxic pentru politica romaneasca.

Ponta...Dobitocule!