luni, 23 martie 2009

Idolatrii lui Basescu fata in fata cu provocarea Crin Antonescu

***

Dupa consumarea congresului PNL si alegerea lui Crin Antonescu in functia de presedinte putem constata un puseu de atacuri dure ale latratorilor prezidentiali contra potentialului candidat la presedentia Romaniei.

De la Traian Ungureanu pana la Mircea Mihaies, de la Cristian Preda pana la Patrasconiu, de la Ioan T. Morar pana la obtuzul june 'bonapartist" Paleologu, toti au sarit la jugulara omului politic care reprezinta principalul adversar politic al lui Basescu, individul care ii stipendiaza direct sau indirect.

Acuzele fara substanta aduse lui Antonescu nu fac altceva decat sa il legitimeze pe acesta ca pe un candidat valabil, frecventabil si votabil pentru alegerile prezidentiale din toamna.Lucrul acesta este unul imbucurator. Fara sa realizeze acest lucru, acesti idolatrii basescomani au creat o fantoma de care au ajuns sa le fie teama. Antonescu reprezinta altceva. Acest om politic este plamadit dintr-o alta fibra in comparatie cu Geoana si Basescu.

Basescu nu reprezinta altceva decat proiectia in sfera puterii a unui politician gen Gigi Becali. O codoasa politica care cautioneaza curvasaria si coruptia practicata de oamenii FSN - ului pe stil nou.

Ideea preconceputa conform careia in Romania intelectuali sunt doar domnii care sustin fara rezerve "proiectul" Basescu este una fara sens. Intelectualii "muti", cei care nu s-au exprimat inca in spatiul public - aceasta trebuie sa fie miza lui Antonescu!

Romanii sunt deja suprasaturati de indivizii cu morga de intelectuali care populeaza presa romaneasca scrisa si audio-vizuala. S-au saturat si de cele doua sabloane cu care lucreaza acestia; daca o fapta reprobabila este opera presedintelui Basescu ea este scuzabila sau chiar - de ce nu! necesara pentru tara. Daca fapta apartine unui adversar al lui Base atunci la ghilotina cu el!

Sa speram ca din toamna vom scapa si de acesti rumegatori.