vineri, 28 august 2009

Extazul orgasmic al pedeilor consumatori de B1TV

***


Familia Paunescu reprezinta o specia aparte de afaceristi in peisajul bussinesului autohton. Paunestii au demarat privatizarea inca din timpul lui Nea Nicu, momentul decembrie 1989 prinzandu-i pregatiti pentru a se lansa in jungla postceausista.

In mai toti acesti ani care s-au scurs de la acel moment acestia si-au gasit protectie politica sub aripa protectoare a lui Ion Iliescu & FDSN/PDSR/PSD. O generatie de Paunesti este deja pe duca, urmeaza a doua generatie in frunte cu Bobby Paunescu. Protectie politica? Pai Ion Iliescu nu mai inseamna foarte mult in viata politica din tara noastra. Reorientarea a fost rapida si a fost dictata de catre capul familiei, George Constantin Paunescu.

PD - ul si Traian Basescu! Da, acest binom este noul pariu politic al Paunestilor. Protectie politica contra imagine pe sticla, acesta este dealul dorit atat de catre Frati cat si de catre Basescu. In conditiile in care presedintele nu mai face rating cam pe la nici o televiziune la care este invitat, singurul debuseu pentru elucubratiile basesciene ramane "Nasul" de la B1TV. Radu Moraru este amfitrionul ideal. Nu face altceva decat sa ridice mingi la fileu pentru presedinte.

Intrebari dificile pentru Basescu la B1TV? Sa fim seriosi. Presedintele se duce acolo ca sa atace nu sa fie pus in dificultate. Pe langa Basescu, la acest post de televiziune isi mai face veacul si Ioan Talpes, fostul sef al Administratiei Prezidentiale din vremea lui Ion Iliescu, actualmente un foarte apropiat consilier neoficial al lui Basescu. Sunt voci autorizate care afirma ca Talpes a fost cel care i-a adus pe Paunesti in barca prezidentiala.

Emisiunea lui Radu Moraru are o mare calitate pentru Basescu: presedintele nu este obligat sa isi probeze afirmatiile niciodata. Pentru Nasul cea ce spune presedintele sau Talpes are valoare de axioma. Spalarea imaginii basescului isi are ca si raspuns imediat metamorfozarea lui George Constantin Paunescu din devalizator al Bancorex in presedinte al Patronatului Roman si acceptarea lui ca si interlocutor in cadrul consultarilor periodice de la Cotroceni.

Asa ca il avem pe Radu Moraru, o emisiune numita "Nasul", un presedinte dornic de asi expune ineptiile si multi pedei care ating orgasmul atunci cand idolul lor apare pe sticla. Brrrrr....!!!