duminică, 16 octombrie 2011

Cand dai Idiotului jeep si lui Huidu tupeu de cocalar

***
Un cretin dovedit, Serban Huidu, si-a dat-o in petic (din nou!), aducand moartea in randurile a doua familii din Romania.  Temperament vulcanic de oltenas cu un oarecare succes, stabilit la Bucale, orientat in lumea politicii de un socru cu greutate in randul Puterii actuale, Huidu nu prea a ratat in ultimii ani ocazia de a se umple de cacat in public. Dintr-un critic consecvent al tarelor societatii romanesti, carcotasul a devenit un cocalar cu acte in regula, sfidand in mod continuu legile si normele de comportament civic. In 2009 i s-a suspendat dreptul de a mai conduce pe drumurile publice in urma unui alt incident rutier in care a efectuat o depasire pe linie continua, in curba.

In 2010, fiind la ski in Austria, si-a fracturat cutia craniana in urma unei intalniri neprogramate cu un copac. Recuperarea fizica a decurs normal, astfel ca, in octombrie 2011 cretinul a crezut ca este in stare sa repete performanta de acum doi ani, cand, la fel, depasea pe linie continua fara nici cea mai mica jena. Doar ca acum, din nefericire, bolidul sau de 100.000 de euro a lovit frontal Dacia Logan a unor amarasteni. Dat fiind faptul ca nu exista termen de comparatie intre sistemele de securitate ale celor doua autoturisme implicate, doua persoane din Dacie au decedat iar cea de a treia se gaseste in stare grava la Spitalul Judetean din Brasov. Ma intreb care este ratiunea pentru care un om precum Serban Huidu ajunge atat de jos, ca si comportament civic? Bineinteles ca pentru a evita intalnirea cu Politia azi, in ziua accidentului, si pentru a-si pregati o aparare beton, Huidu s-a internat in spital, refuzand inca o data sa fie barbat. Dar asta este omul.

Sa nu va faceti iluzii ca Idiotul asta va fi bagat dupa gratii. Nu. Profesorul Ioan Adam, de la Facultatea de Drept din Brașov, a declarat pentru newsbv.ro, că pedeapsa va fi de 3 ani cu suspendare, deși sunt 2 victime, sau poate să-i dea patru ani cu suspendare, sub control. Are șanse de suta la suta, față de practica judicara care s-a cristalizat la aceasta ora în România, să răspundă penal pentru uciderea din culpă și vătămare din culpă, pentru că mai este o victimă, la spital, dar față de statutul său și contextul în care a avut loc accidentul,  nu cred că i se va da cu detenție închisoarea, și de obicei mă feresc să fac astfel de predicții“. Asa ca nu va asteptati ca retardatul cu gipalau sa fie tras la raspundere desi in toate declaratiile Politiei de azi Huidu apare ca singurul vinovat pentru comiterea acestui accident. Nu in Romania. Ba mai mult, astazi, dupa confimarea stirii accidentului, mai toate televiziunile din Romania s-au grabit sa ii planga pe umeri celui care este autorul unui omor cu doua victime.

PS: Stiu ca aceasta postare va produce destula rumoare. Nu ma intereseaza, aceasta este opinia mea.
PS2: Stiti cum se numeste ultima postare de pe blogul lui Huidu? Crash