luni, 6 iulie 2009

Oprescu pentru Cotroceni.Qui prodest?

***


Agitatie mare in ultima perioada in staffurile de campanie ale celor trei candidati cu sanse pentru Cotroceni. Se pare ca doctorul Oprescu nu ar zice nu unei candidaturi independente pentru Cotroceni. Am dedus acest lucru analizand cantitativ kilogramele de laturi varsate in capul primarului general pe blogurile lingailor basescomani.

Pai au si de ce sa fie ingrijorati bloggerasii angajati cu juma' de norma la Cotroceni. Ia ganditi-va cum a castigat Oprescu primaria Capitalei? Cu ale cui voturi? Va spun eu. Medicul a luat cel mai mult de la PSD, lasandu-l pe Cristi Diaconescu in chilotei pe bulevard.

Aceasta candidatura este una benefica pentru Crin Antonescu. De ce? Pentru ca Oprescu va lua vartos din voturile electoratului captiv al PSD - ului, facand partie pentru candidatul PNL catre turul al doilea. Total nesigura prezenta lui Crin in batalia finala cu Base, odata cu intrarea iepurasului Duda pe culoarul sau politic! Geoana este carne de tun in turul al doilea pentru Actualul. Antonescu are potential de a creste, insa are nevoie de ajutor.

Intr-un ipotetic duel final Basescu versus Antonescu, acesta din urma se va regasi in situatia de a contabiliza voturi de la simpatizantii tuturor celorlalte partide, inclusiv PD. Ori Geoana are interzis la UDMR iar pedistii cu gandire independenta nu l-ar vota niciodata pe Prostanac. Motivele sunt cunoscute.

Intrarea lui Oprescu in cursa prezidentiala ar curma apriori sansele de reusita ale lui Geoana. Primul care a intuit corect acest lucru a fost Viorel Hrebenciuc. Mai apoi stafful candidatului social-democrat prin vocea lui Cozmin Gusa a denuntat o conspiratie pusa la cale de catre Basescu. Nu cred in aceasta ipoteza.

Hai primare, intra-n joc!