vineri, 27 noiembrie 2009

Putini am fost, multi am ramas

***

Stimati prieteni, voi cei care ati votat cu Crin Antonescu in primul tur al alegerilor prezidentiale, nu vi se par cel putin ciudate sondajele realizate de catre unele publicatii online sau bloguri colorate in porocaliu, care ne tot sondeaza in ultimele zile in legatura cu cine vom vota in turul al doilea? Marturisesc ca, desi stiam ca Antonescu are foarte multi adepti in spatiul virtual, nu am crezut niciodata ca suntem chiar atatia.

EvZ, Hotnews, Catavencu sunt doar cateva exemple. Binenteles ca in toate aceste sondaje, fostii votanti ai lui Crin, in marea lor majoritate,  isi arata sprijinul netarmurit pentru "Dreapta" lui Basescu. Ma apuca rasul cand vad pana unde se poate merge cu manipularea. Eu - si ca mine gandeste cvasitotalitatea sprijinitorilor lui Crin - nu as da un vot pentru Basescu decat in cazul unor grave deficiente mentale de ultim moment. Cea ce nu este cazul..

Mobilizarea a fost sunata de catre scursorile portocalii in ideea deturnarii sensului unui vot foarte clar. Descriptiv pentru acesti domni si doamne, ideea de forta a optiunilor noastre este una singura: FARA BASESCU! S-a inteles?