miercuri, 18 martie 2009

Cu manie despre Codul Penal

***

Deocamdata acest proiect slut de Cod Penal a trecut doar de mintile luminate cu becul ale membrilor cabinetului Boc/Basescu/Geoana. Mixtura aceasta ciudata care prevede inasprirea conditiilor de exercitare a jurnalismului de investigatie dar si diminuarea pedepselor in cazul infractiunilor de coruptie si a faptelor conexe acestui gen de infractiuni a iesit din pixul tripletei de jeg a justitiei romanesti, Macovei/Boc/Predoiu.

Cu alte cuvinte, cine sunt cei care profita de aceasta lege stramba? Politicienii care sunt acum la putere, normal. Botnita pusa in gura jurnalistilor coroborata cu o justitie stearpa si o legislatie permisiva va constitui terenul propice pentru readucerea coruptiei la rangul de politica de stat.

Prescriptia faptelor penale in termen de 7 ani vine si ea ca sa acopere perfect urmele faptelor de coruptie care au avut loc in timpul unui mandat de senator/deputat/presedinte. Va dati seama ce vor mai alerga ai nostrii pentru un al doilea mandat, salvator in fata unei justitii si asa schioape?

Trecand in planul social, incestul este pedepsit doar dacă este rezultatul unei agresiunui sexuale (cf. art. 216). Sanatatea biologica a natiunii este amenintata de catre idiotii care au conceput aceasta monstruozitate denumita fanfaronic Cod Penal. Probabil ca debilitatea lor este explicabila prin practicarea incestului de catre parintii lor naturali, alta explicatie eu nu gasesc.

Reactiile la aceasta facatura de cod penal nu au intarziat. Atat Transparency International România cat si Societatea Academica din Romania, ambele cunoscute ca avand o atitudine cel putin binevoitoare fata de regimul Basescu, au criticat prevederile care favorizeaza infractorul.

Imi este rusine ca, cadva, Catalin Predoiu a fost sustinut de catre PNL. Dar, sa se spele pe cap cu el domnii Basescu/Boc/Geoana si guvernul lor de handicapati mental.