duminică, 29 noiembrie 2009

Buldogul maraie fata de politica belicoasa impusa PD - ului de catre Zeus



***
Vasile Blaga, sforarul PD - ului, a participat la o emisiune la  televiziunea mogulului Vantu, Realitatea TV. Descusut de catre amfitrion, SG - ul pedist a scapat cateva afirmatii care pot fi interpretate ca fiind inceputul renuntarii de catre partid la tutela impusa de Traian Basescu.

"Traian Băsescu nu a minţit niciodată şi nu cred sub nicio formă că-şi va schimba cuvântul. Eu mi-aş dori să revină, dar nu cred că va reveni" . Spus mai pe sleau pe intelesul nostru, al muritorilor de rand, cea ce exprima Blaga este dorinta establishmentului pedist de a i se oferi o marja de negociere mult mai larga decat cea actuala, care tinde periculos catre zero absolut. 


Realizatorul Realitatii a insistat ca sa afle de la Buldog ce se va intampla in eventulitatea in  care Basescu va pierde alegerile. Raspunsul a fost sec si la obiect:  "viaţa nu se opreşte la 7 decembrie pentru nimeni în lumea asta".  Deci stimati muritori, Vasalie ne spune ca, daca Basescu nu va castiga alegerile de duminica, atunci liderii PD vor initia negocieri pentru a ramane la guvernare. Cu cine? Pai ne lamureste tot nea Vasile. "Am convingerea că PNL-ul sigur...S-ar putea să fie mişcări în PNL. PNL-ul va veni la guvernare". Amice pedist, cu tot respectul pentru capacitatea matale organizatorica, tin sa te informez ca PNL - ul va fi la guvernare dupa 6 decembrie. Dar nu cu voi, cel putin nu atat timp cat Basescu va conduce.

Dupa 6 decembrie, prezenta lui Basescu in fruntea PD - ului va reprezenta un handicap major pentru acest partid. Daca pana inainte de aceasta campanie electorale senzatia generala era ca PD traieste exclusiv  de pe urma imaginii presedintelui in functie, acum Basescu este total dependent de aparatul de partid creat de catre Blaga. Iar intre Basescu si Putere...oare ce credeti ca vor alege pedeleii?