duminică, 28 decembrie 2008

Inca un set de promisiuni neonorate

Dl. Basescu tinde sa atinga culmi nebanuite ale penibilului intr-un timp relativ scurt. Dupa ce a lins unde a scuipat inainte (vezi episodul tepelor din Piata Victoriei in care trebuiau sa se odihneasca infractorii din PSD), dupa ce a decoagulat o constructie politica viabila (Alianta DA), dupa ce a facut praf credibilitatea parlamentarismului in Romania, acum Dl. Presedinte vine si ne spune ca mai toate promisiunile electorale ale PD - ului au fost doar niste gogorite.


“Obiectivul meu major este ca ţara să fie gestionată corect în 2008. Multe din angajamentele politice nu vor mai putea fi duse la îndeplinire..." Aceasta este declaratia care ma face sa afirm - inca o data - ca acest bufon care a ajuns Presedinte printr-o intamplare fericita pentru el si clanul sau trebuie inlaturat la alegerile prezidentiale din 2009.

Ce vrea sa afirme individul? El ne spune acum ca masurile sociale pe care le-a promulgat in calitate de Presedinte sunt nesustenabile din punct de vedere economic. Aceasta dupa ce timp de mai multe luni a pus in carca Guvernului Tariceanu neaplicarea Legii privind cresterea cu 50% a salariilor cadrelor din Invatamant.

Cu alte cuvinte Presedintele Romaniei habar nu are ce semneaza! De fapt, cu consilieri economici precum inginerul metalurgist Pogea nu trebuie sa ne miram. Basescu trebuie sa plece.