luni, 15 decembrie 2008

Un fost viitor prim ministru

Stolojan este un om bolnav. Poate nu atat fizic cat psihic. Mai mult, omul cred ca are o problema psihiatrica.
Din tot ce a inceput, nimic nu a fost dus la bun sfarsit. Indiferent de functia detinuta, indiferent de circumstante Stolojan a clacat psihic.

Nu este si nu va fi niciodata un lider. Charisma lui (atata cat era!) se baza pe imaginea lui de robotel harnic. Este total insuficient! Omul ar trebui sa incerce sa revina la meseria lui; contabil sau cu ce s-a acupat in perioada de dinaintea recrutarii sale de catre Securitate si intrarea in Aport Extern Valutar.

Asa s-a incheiat cariera politica a lui Stolo…tradator prin vocatie!

Dar totusi...care este diferenta fata de momentul mai 1990? Nici una. Avem de-aface cu o gasca de hrapareti care se vor pune pe furat. Alianta aceasta va fi viabila pana in momentul in care o parte a gastii va constata ca Ceilalti fura mai mult decat ei.
Atunci va urma o lupta la baioneta. Iar PSD-ul este o organizatie foarte sudata, in ciuda aparentelor. In schimb, onor pedalistii sunt tinuti laolalta doar de mana ferma a lui Basescu.
Acest concubinaj va rezista atat timp cat este de furat. Ce inseamna Stanga, ce inseamna Dreapta? Ideologia comuna si suprema a acestor doua parti ale intregului numit FSN este HOTIA! Atat.

Programul lor ar trebui sa se numeasca “Parteneriatul pentru Hotie”. Ar suna mult mai realist.