sâmbătă, 14 noiembrie 2009

"Plecaţi pe mare d-le Basescu, dar cu ce, că nu mai aveţi flotă."

***

In mare forma Crin, in aceasta dupa-amiaza! Minte ascutita, replici spirituale si un Basescu livid la fata, aflat in imposibilitatea de a ingaima ceva care sa semene cu spumoasele sale expresii de acum cinci ani. Probabil ca a uitat tolba de replici destepte acasa, vorba lui Pacala. Crin a inceput putin timorat pentru ca, treptat, sa devina el insusi, omul inteligent, capabil sa iti spuna ca esti Prost in termeni perfect legali si civilizati.

Un alt moment de varf al lui Crin care va face istorie (asemanatoare cu interogatia lui Emil Constantinescu adresata lui Ion Iliescu, in legatura cu Dumnezeu) este si schimbul acesta de replici:

"CRIN: Dumneavoastră şi Ion Iliescu aţi fost colegi de două partide. Mă rog, v-a fost mai şef. Cu domnul Voiculescu, cu domnul Iliescu, cu domnul Hrebenciuc, cu domnul Geoană, cu domnul Vanghelie aţi fost aliaţi. Eu încă nu. Cine a făcut coaliţia de la Grivco? Dumneavoastră, din când în când, când aţi avut nevoie. În guvernul lui Iliescu, după mineriadă, nu am fost eu.Traian Băsescu: Domnule Antonescu, sunteţi mai vechi în politică decât mine. Eu nu am fost aliat cu Iliescu.


CRIN: Cum să nu? Partidul comunist."

Basescu a fost sters, cu propozitii fade, reci, goale.  Iar atunci cand s-a simtit dominat a contraatacat marlaneste cu trimitere la sinuciderea primei sotii a lui Antonescu. Jalnic. Marele invins al acestei zile se numeste insa Mircea Geoana. Refuzul de a participa la aceasta dezbatere il va trage si mai mult in jos. Nu pot sa cred ca stafful sau de campanie, Hrebenciuc in primul rand,  nu a sesizat acest aspect. Sau poate Geoana este programat pentru sacrificare in PSD, cine stie?

4 comentarii:

 1. Adevarata replica memorabila ramane asta: In fata mea e bine sa va ridicati, domnule Antonescu!
  http://codrinscutaru.blogspot.com/2009/11/traian-basescu-in-fata-mea-e-bine-sa-va.html
  Cum ti se pare?

  RăspundețiȘtergere
 2. De nebagat in seama. Un muribund politic care se crede providential. Poate ca o sa isi puna si o cununa de lauri pe cap, cine stie? :)

  RăspundețiȘtergere
 3. tin eu sa spun cum mi se pare: e adevarata noastra fata de romani tampi si tampiti de atatea si atatea minciuni rostite drept dogma sau adevar zilnic de la sef in jos, a celor care nu votam sau nu recunoastem ca nu am votat- gretos, nu? e constiinta sefului suprem care nu gandeste macar posibilitatea ca s-ar afla catusi de putin in eroare. e comunismul cu armele moderne numite ferocitate si lipsa de educatie ajunse valori. si ar mai fi dar mi-e rusine ca nu am puterea de a rasturna tara asta in Cosmos. Si sa se intoarca doar cei despre care Dumnzeu ar crede ca sunt iubitori de morala crestina.

  RăspundețiȘtergere
 4. Basescu este Seful iar Seful nu greseste niciodata...Da, acesta este principiu calauzitor pentru pedisti. Prea putin oameni cu coloana vertebrala in adunatura aceia.

  RăspundețiȘtergere