miercuri, 28 iulie 2010

Incredibil! Cat de PROST poti sa fi ca sa iti repudiezi soldatii dupa o victorie?


***

Via Ioska

PNL Maramureş a decis sancţionarea tuturor consilierilor locali care reprezintă partidul în Consiliul Local al Municipiului Baia Mare. Astfel consilierii Cristian Niculescu-Tagarlas şi Cornelia Negrut cu excluderea din partid, iar Serban Bondici, Adalbert Mehes, Vasile Lazar si Calin Bota doar cu avertismente.

Ce au făcut oamenii de le-au fost aplicate aceste sancţiuni punitive? Păi au reuşit să demită un viceprimar al PSD şi să pună în locul lui un coleg de la PNL - pe domnul viceprimar Zamfir Ciceu. Adică liberalii îşi sancţionează oamenii care susţin un coleg de al lor din PNL şi nu pe altul din PSD. De asemenea s-a mai decis să se ceară BPN al PNL excluderea din partid a viceprimarului Zamfir Ciceu şi a deputatului Cătălin Cherecheş.

Care-i şmenu? Păi există o înţelegere între anumiţi liberali şi anumiţi social-democraţi - pe la colţuri se vorbeşte de o înţelegere între Liviu Dragnea, secretarul general al PSD şi Radu Stroe, secretar general al PNL. Pe această înţelegere urma ca PNL să nu se atingă de viceprimarul PSD... chiar dacă liberalii aveau mai mulţi consilieri locali. Numai că organizaţia municipală a PNL Baia Mare a ignorat solicitările lui Radu Stroe şi au reuşit să îl schimbe pe social-democrat cu un coleg al lor. Cum a aflat de mişcare, secretarul general al PSD a ameninţat PNL-ul cu represalii. Ce a făcut Secretariatul General al PNL - a ordonat executarea celor care voiau viceprimar PNL la Baia Mare.