sâmbătă, 16 mai 2009

Laudacul de serviciu Patrasconiu si aventurile lui pe malul Begai

***

Fiind weekend si pentru neuronii proprietate personala, imi permit sa abordez un subiect soft in aceasta postare; despre comentatorul politic de la Cotidianul, Cristian Patrasconiu si stagiul sau profesional de la Ziua de Vest.

Desi nu ma intereseaza si nu m-a interesat niciodata viata personala a indivizilor din jurul meu, de data aceasta o sa fac o exceptie deoarece este vorba despre o personalitate publica. Aseara am iesit cu sotia la o cafea la "Carturesti" in compania unor prieteni buni, absolventi ai Universitatii de Vest in generatia anilor 2000 care l-au cunoscut pe domnul Patrasconiu.

Discutii-discutii, politica-politica, presa-presa, tigari - tigari, pana am ajuns si la subiectul acestei postari. Zice unul dintre prietenii nostri: "Cine ma, Patrasconiu? Pai tu nu stii ca asta era privit ca un freak in redactia Ziua de Vest? Pai, intr-o dimineata, prin 2003, vine la sediu Cornel Bogdan, redactorul sef, si pe cine gaseste acolo? Pe Cristi, cu netul deschis pe un site pornografic cu minori, cu prohabul deschis si cu o mana pe instrument, dand din greu la dansa."

Marturisesc ca povestea aceasta am mai auzit-o si din alte surse insa difera personajul care i-a descoperit viciul acesta lui Cristi. Astfel, alti spun ca cea care l-a prins in actiune a fost doamna Lia-Lucia Epure, redactorul sef-adjunct de la Ziua.

O fi asa? Nu stiu. Eu doar v-am relatat povestea asa cum am auzit-o.

12 comentarii:

  1. Excelent:se explica de ce zice ca e de dreapta !

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Marius

    El insusi. Exlicabil, daca te gandesti ca a fost adus la Cotidianul de catre Ion Morar.

    @ Tony

    Da, zice ca e de dreapta. Dar eu cred ca este stangaci. In toate! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La ce barbat bine e nu ma mai mira nimic!

    http://media2.gruprc.ro/video/032009/6aa330ec36e5f20d76f59abeaf1d4d23.flv.jpg

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaa! Fata de oligofren, manifestari de handicapat mental,apucaturi adolescentine la peste 30 de ani...barbat bine, da! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. viata personala al indivizilor din jurul meu

    Hmmm...atentie la limba romana, nu-l copia pe Tariceanu

    RăspundețiȘtergere
  6. @ amorphis

    Mea culpa...am indreptat greseala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acuzativul este iubirea liberala! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. aoleu ce mi-a fost dat sa citesc in oficios:
    http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/851064/SENATUL-EVZ-Tiranul-si-batrana/

    Cartarescu asta pe langa faptu ca arata precum scrie, adica oribil, e si un lingau ordinar .. adica stiam ca e, dar chiar asa pe fata? N-ar pic de bun-simt? Adica era bine ca Nastase a fost schimbat, dar acum Basescu sa ramana sa nu-l schimbam. Eu zic sa-l faca mumie si sa ne inchinam la el pururi! Ce rost are sa facem alegeri cand Basescu e stapanul perfect! Imi e scarba!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Ionut

    Am auzit ca domnul Cartarescu va scoate si o carte in toamna aceasta cu titlul "De ce iubim fundul lui Base". Va iesi si sub forma de audiobook. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @ amorphis

    Ai vazut ce-ai patit daca ai intrat in Poienitza d-lui Patrsaconiu cu coada ridicata? Te-au luat postacii de servicu in balon de nu te-ai vazut. :)

    Uneori, cand incerci sa te faci placut unui individ este bine sa nu il injuri. Nici macar cu citate din Garcia Muerte! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. J’ai beaucoup réfléchi si je dois répondre ou pas. Et je me suis decidé, il faut répondre.
    Alors, je vois que votre site est publique, j’ai prix l’information et je l’ai transmis, voir la réaction. Le résultat a été que cette information a été assez vite supprimée, cela nous dit beaucoup de choses sur le personnage en discutions. J’ai cru être obligatoire préciser la source de l’information parce qu’elle ne appartenait pas. Ca a eu l’air de vous déranger, mais la manière que vous avez réagie s’approche des réponses de Traian Basescu aux questions qui le dérange, c'est-à-dire pas du tout poli. Désolée monsieur, j’ai eu d’autres expectations de la parte d’un jeune libéral. Et je n’ai rien essayé, je n’ai pas besoin d’être agréable a personne, je suis comme je suis et si ça dérange je m’en vais. A +.

    RăspundețiȘtergere