joi, 11 noiembrie 2010

Care mai este diferenta dintre PSD si MISA?

***
Conform amanuntelor "scapate" de catre anchetatori in presa, diferentele dintre organizatia lui Gregorian Bivolaru si cea condusa formal de catre Victoras Ponta  devin insesizabile cu ochiul liber. Poate vrednicii pesedisti nu au ajuns inca la stadiul de a-si sorbi propria urina pe post de cafea de dimineata dar aceste brainstorminguri, aceste "scoli de vara" s-ar putea sa ii convinga de justetea caii urmate de miile de adepti ai gurului mai sus mentionat. Pentru ca nu este putin lucru sa transformi o scoala de vara pentru tinerii implicati in politica - adica pepiniera de cadre pentru ziua de maine - intr-un cvasibordel. Nu este mai putin adevarat ca, cam de cativa ani, aceste agape politice s-au transformat in catwalk pentru tinerele "politiciene" din ramura inaugurata cu succes(uri) de catre domnisoara Basescu Elena.

Acum cativa ani am fost martorul unui dialog halucinant dintre doua tinere membre de partid; una ii spunea celeilalte ca doar daca esti curva (da, chiar acesta a fost cuvantul folosit) poti avansa pe linie de partid. Probabil ca atunci cand facea aceasta afirmatie era inspirata de reusita politica a unei persoane de o morala indoielnica precum d-na Elena Udrea. Oricum este socant sa auzi asemenea fraze din gura unui tanar. Romania a clacat la examenul in fata Moralei, acesta este un fapt neindoielnic. Insa nu poti pune intotdeauna semnul egal intre o versatila doamna de moravuri usoare si o tanara dornica de afirmare in politica.

Ori, se pare ca in organizatia de tineret a PSD - pastorita de Nicu Banicioiu, el insusi implicat direct in acest sexgate - se practica de mai demult alergarea prin asternuturi cu trecutii crai ai social-democratiei romanesti. Fetitele dornice de succes trebuie sa  aibe intai cate un "interviu" cu decidentii zilei, fie ca se numesc Banicioiu, Negoita x 2 sau  Enache.Sigur, la curve se merge cu banii inainte. Insa de data aceasta problema nu este atat de simpla deoarece erau implicati in aceasta increngatura chiar si minore. Ori legea este destul de clara in acest sens.Sa fi devenit PSD - ul d-lui Nastase un partid in care se practica coruperea de minori?