miercuri, 12 ianuarie 2011

Oare acum astia ne vor lasa in pace?


***
Cristian Preda, europarlamentar PD-L, trompeta prezidentiala, "disident" de parada : "usa dintre PDL si PNL nu e doar inchisa, ci ferecata cu multe chei".

Sever Voinescu, parlamentar, ajutorul de nadejde al d-nei Roberta Anastase intru numararea coresta a voturilor: "Domnul Valeriu Stoica nu era singurul politician pedelist care credea intr-un viitor comun al PDL si PNL. Va marturisesc ca si eu credeam ca se va ajunge candva acolo, ca o astfel de alianta ar fi fost fireasca. Dar, dupa parafarea acestei aliante, un astfel de proiect a devenit imposibil intr-un viitor tangibil.


Bine mai trompetelor, acum sa intelegem ca ne veti lasa in pace? Ca nu mai aduceti in discutie tema unei iluzorii aliante PNL-PDL in viitorul "tangibil"? Oh God, atunci cred ca alianta PNL-PC trebuia semnata mult mai devreme, macar nu isi mai racea nimeni din PNL gura degeaba, sa tot infirme, pe la toate posturile de radio si televiziune, ca liberalii isi vad destinul politic paralel cu cel al pedeleilor. Singurul om din PD de care imi pare sincer rau este Vasile Blaga. Campania lui pentru alegerile interne din partid era axata aproape in exclusivitate pe tema refacerii Aliantei DA. Dar trebuia platit un pret pentru curvasareala lui cu numitul Traian Basescu. Si sunt convins ca Buldogul stie sa isi poarte singur de grija.