duminică, 1 martie 2009

Beizadeaua si Bruxellesul.Sau despre metamorfoza fufa de Buftea - parlamentar european

***


Bedeii isi mai bat un cui in talpa acum, odata cu nominalizarea Elenei Basescu pentru un mandat de europarlamentar. Duduia nu are habar cu ce se mananca politica de Maneciu daramite sa convinga din postura de reprezentant al Romaniei la curtea Coanei Europa.

Atat de mult trambitata stagiatura de la Parlamentul European s-a redus, in cazul mezinei Betzivanului, la sedinte de shopping pe banii Statului Roman. Atat a putut invata si ea, saraca, din asocierea cu Elena Udrea sau Elena Ridzi. Nu. Pardon! A mai invatat ceva. Dar eu sunt baiat de salon si nu pot sa spun cu voce tare ca Baseasca este o parasuta. Nu. Accesand acest link veti avea parte de mostre de gandire basesciana sau despre cum poate cineva sa hacuiasca salbatic limba romana.http://www.youtube.com/watch?v=52-Rit_gZBU

Are rost sa ne punem intrebarea care au fost consideratiile care au stat la baza accederii beizadelei pe listele pentru europene? Nu cred. Grav este insa faptul ca Romania va mai avea acolo un reprezentant in lumea necuvantatoarelor. Apropape ca ma rog sa taca in Parlament la Bruxelles. Nu de alta dar cine stie ce idiotenii ar mai putea grai pe acolo.

In timpul acesta "intelighentia" portocalie ce face? Tace ca porcul in cucuruz. Acesti nenorociti stipendiati regeste de catre statul roman au grije sa nu afirme lucruri care l-ar putea indispune pe Zeus. Imi este rusine ca traiesc in acelasi oras cu un gunoi precum Mircea Mihaies care, in schimbul banilor guvernamentali nu inceteaza sa faca bube pe augustul cur prezidential. De la atatea limbi pot aparea si asemenea efecte secundare.