sâmbătă, 19 septembrie 2009

Crin Antonescu-Corneliu Coposu. Ganduri la ceas de despartire





***


La ceasul vremelnicei despărţiri, gând de inchinare celui ce ne-a fost un părinte spiritual, celui ce a dat o şansă de nobleţe şi normalitate politicii româneşti. Nu va mai fi singur câtă vreme măcar tinerii României vor avea o memorie curată.

Dumnezeu să-l odihnească!

Crin Antonescu

Mesajul de condoleante adresat de Crin Antonescu familiei lui Corneliu Coposu in 1995. Doua caractere adevarate, doi oameni cu idei ferme. Daca de Corneliu Coposu nu am avut parte ca si presedinte, macar pe Crin sa nu il pierdem.

Emil Boc se rasteste. La Cati. Andronescu


***


Un nou scandal arunca in clocot viata politica damboviteana. Boculet se rasteste semet la o femeie, Cati Andronescu. De ce? Pai ministresa aceasta doreste sa tulbure apele in ceea ce priveste numirea politica pe criterii de PD a directorilor de scoli.

Jumatatea de buletin cu origini in Rachitele devine amenintator. Spune acesta : "Dacă Andronescu pune în aplicare ordinul pentru numirea directorilor, pleacă!" Uau! Biciuitor suna limba romana in gura Piticaniei! Stimati domni, scumpe doamne, esenta acestei pozitii de forta a sefului de guvern de la Bucale este aceea de a-si apara directorii numiti pe criterii politice dupa ianuarie 2009 de catre PD.

In fapt avem de-aface cu o noua incercare de trasare a liniilor de influenta in Educatia romaneasca. Sacalii din cele doua partide guvernamentale incearca sa isi traga spuza pe turta proprie. Nici cea mai mica legatura cu mult clamata reforma din Invatamant!

Reactia Prostanacului? Da, ea exista sub forma unei declaratii date Mediafaxului: "Primul-ministru nu poate decide singur remanierea Ecaterinei Andronescu. Avem o coaliţie, iar această propunere va fi discutată în interiorul ei", a spus liderul PSD.

Draga Mircea, ba Geoana, facem pariu ca Piticul ala micu, cu voie de la ta'su, de la Cotroceni o sa o remanieze pe Cati a ta?