miercuri, 6 mai 2009

De ce nu cresc salariile in Invatamant? Basescu pe sticla la TVR

***


Ca de obicei, elucubratiile prezidentiale capata forma la TV in emisiunea Editie Speciala, difuzata de catre postul public la comanda politica a lui Base sau a Bocciului. Moderatori? Eternii Mihai Radulescu sau Monica Ghiurco. Aseara a fost randul femeii sa ii ridice la fileu "provocari" prezidentului.

Nu va asteptati la intrebari incomode. Nu in aceasta emisiune si nu cu acesti moderatori. Emisiunea este facuta special pentru ca Base sa improste cu rahatul din propria gurita in Opozitie.

Ce mi-a atras mie atentia in emisiunea de aseara este motivatia prezentata de catre presedinte pentru promulgarea legii prin care se hotara cresterea cu cincizeci de procente a salariilor din invatamantul public. Factorul Tariceanu, vesnica obsesia prezidentiala, este de vina (si) pentru ca Idiotul de la Cotroceni a semnat promulgarea acestei legi.

Pai dom' presedinte, noi stim o alta versiune. Parca cabinetul trecut in frunte cu Tariceanu v-a atras atentia asupra nesustenabilitatii financiare a acestei legi. Tariceanu personal a iesit pe televiziuni si a declarat ca aceasta lege nu poate fi suportata de catre bugetul tarii! Dar matale si FSN - ul matii (PD si PSD), intr-un alt puseu de populism ieftin ati decretat ca legea trebuie aplicata. Aplicati-o! Doar vin alegerile, nu-i asa?

Intrebare: Oare cu ce am gresit ca sa ne trezim cu un asemenea Inapt mental in fruntea tarii?