vineri, 29 ianuarie 2010

Partie pentru Mitrea. Prietenii stiu de ce!


***

Congresul PSD bate la usa iar cotroceanul risca sa nu poata sa isi impuna coada de topor in functia de presedinte de partid.  Miron Mitrea continua sa fie privit de catre majoritatea pesedistilor ca o varianta end all, adica cea care va pune cruce partidului. Insa Mitrea are un tatic, unul care are in subordine Securitatea in cvasitotalitatea ei. Bunul sau tatic si-a asmutit cateii impotriva acelora care puteau sa  concureze cu succes Manivela cu Mustata.

Asa ca azi am putut vedea imixtiunea politicului in Justitie in toata splendoarea sa.  Geoana anchetat de ANI - agentia de integritate condusa de catre coruptul domn Macovei - iar Nastase s-a trezit cu casa din Zambaccian asigurata cu sechestru. Tradus pe intelesul muritorilor de rand, semnalul cotrocenian este unul foarte limpede; PSD - ul, ori se pocaieste si se leapada de adversarii Taticului , ori va fi tarat in scandaluri inca 5 ani de-acum inainte. Cu alte cuvinte, alternativele Geoana sau Nastase sunt inacceptabile la Cotroceni.

Daca in privinta lui Nastase, cu un anumit efort, as putea intelege teama lui Basescu, cu Prostanacul ce-are, oameni buni? Pai Geoana a reusit sa faca mai mult rau PSD - ului decat cinci de Basescu luati la un loc. Pai si atunci? Valoarea politica a lui Geoana este nula. Nu cred ca Basescu si-ar fi pus mintea cu el daca nu era rugat sa faca acest lucru. De catre cine? Pai de catre cel care, mai acum un an, se lauda ca si-a infipt coltii in gatul Prostanacului si nu are de gand sa-i mai scoata de acolo.

Miron Mitrea reprezinta prototipul tradatorului prin excelenta. A tradat PSD - ul acum mai bine de un an, din momentul in care a hotarat sa se puna in slujba omului care viseaza sa distruga sistemul politic romanesc. Daca nu va reusi sa se insurubeze in fruntea PSD, atunci, cu siguranta, va primi un post de ministru din portofoliul "independentilor".

Jalnic, bah Mustata. Te credeam mai barbat dar chiar si dupa mustata se poate ascunde o curva, nu?