marți, 16 iunie 2009

Vasile Bleaga, PNL - ul si disparitia

***


Profund impresionat de mitul disparitiei dinozaurilor, militianul Blaga, inca aflat sub influenta mandatului petrecut la Internele Patriei cu "P" mare, a emis o ipoteza devastatoare pana si pentru mintea lui de fost purtator de haine ale Statului cu "S" mare: Partidul National Liberal va disparea.

Uau! D-le Bleaga, ce spuneti dumneavoastra este un truism. De ce? Pentru ca, atat institutiile cat si oamenii sunt trecatori. Exista o doza de biologism pur atat in cadrul devenirii institutiilor cat si in evolutia vietii umane. Cu siguranta ca PNL - ul va disparea (chiar sunt ferm convins de acest fapt!) dar nu acum si nu la dorinta Chiorului de la Cotroceni si a gastii de latrai din jurul sau din randul careia cu oroare faceti parte.

De ce isi doreste vamesul-militian ca formatiunea politica liberala sa dispara din viata civica romaneasca? Pai hai sa vedem ce spune chiar gura pacatosului! Argumenteaza Bleaga: „Ca să nu mai iasă Orban şi Antonescu parlamentari de pe locul trei şi după aia să mai ajungă şi preşedinţi de partid."

Ooooo! pai stati asa. Din cauza unor antipatii personale ar trebui sa dispara o formatiune politica?!? Pai atunci inseamna ca avem unele probleme cu bruma aceasta de democratie care mai exista in Romania noastra. Domnul Bleaga cred ca se crede undeva mai la Est, in Rusia lui Putin si traieste momentele politice raportandu-se la acest mod de gandire. Pai se poate? Pai noi spre asta tindem? Pai nu va laudati voi, bedeii, ca a-ti dus Rumania in UE? Atunci?

Adevarul este altul. Sub spoiala de democratie de partid, in cadrul PD - ului exista o dictatura crancena a Chiorului. Vamesenia Sa, dl.Bleaga, este doar o biata unealta in mana conducatorului de facto al PD - ului. Vorbeste doar cand i se ordona.

Si ca o concluzie, d-le Bleaga, PNL - ul nu va disparea acum. Asta asa, ca sa dormiti linistit noaptea. :)