miercuri, 30 decembrie 2009

"Sa se bucure poporul roman ca n-am pus-o pe Bahmuteanca pe lista"

***

Afirmatia de mai sus ii apartine lui Silviu Prigoana si a fost facuta intr-o emisiune TV marti seara, dupa ce a fost chestionat in legatura cu competentele care il recomanda pe mucosul cel mic pentru functia de deputat."La urmatoarele alegeri, soacra si cu Bahmuteanca si cu Maximus pe lista, pentru ca nu se mai poate trai in tara asta"  - a continuat Prigoana.

Vai de tine popor roman, ai ajuns sa se rahateasca toti in capul tau!

5 comentarii:

 1. Garcia,

  Sper că nu-i căinezi pe telespectatorii OTV! Ăia îi merită pe toţi din familia Prigoană: şi pe Honorius, şi pe Maximus, şi pe corpolenta care încasează pliciuri, şi pe soacra lu' Silviu, şi pe cuscra soacrei lu' Silviu! Căinează-ne pe noi, ceilalţi - vai, nouă! -, cei care suntem nevoiţi să înghiţim toate mizeriile clanului Bau-Bau fără să ne putem opune eficient!

  RăspundețiȘtergere
 2. Florine, se pare ca poporul asta tinde, in aceasta perioada, spre un minim istoric al inteligentei, si aici vorbesc de un interval de timp care tine din momentul primului contact al lui Traian cu Dacia lui Decebal pana in zilele noastre.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mahmuteanca mai lipsea, dar stai putin ... cu ce e mai presus Udrea decat Mahmuteanca? Adica aia de ce da si cealalta nu? Cu ce e mai presus Geoana decat Mahmuteanca si cu ce e mai presus Vanghelie, Mitrea, Bogdan Olteanu sau Norica Nicolai? Eu nu vad deosebirea tu o vezi?

  Dar Honoris de ce e diferit decat fiica lui sarbu si sotia lui Ponta?

  Trist e ca la 20 de ani de la revolutie cand au murit tineri, ca alti tineri precum Prigoana jr. sa candideze la 23 de ani la parlament. O revolutie ce a inceput magic s-a finalizat printr-o bataie in mocirla!

  Mie nu-mi pasa ce a facut sau ca e mai mic decat mine, dar sa-mi zica el ca e revoltat si ca nu poate de binele tarii la 23 de ani si vrea sa schimbe clasa politica ... asta e prea de tot! La varsta aia mai ai locuri de vizitat, bauturi de incercat si fete de ... cunoscut!

  Jr. este doar o exgtensie a seniorului. Probabil are nevoie d einca o pereche de maini sa fure ... cu patru maini furi mai cu sport decat numai cu 2.

  P.S. De masoni de peste 40 de ani in parlament sunt satul, trebuie si din generatia nou!

  P.S.2 A dat el un exemplu cand cu permisul suspendat a fost prins conducand. Dosar penal si ... s-a mai auzit ceva?

  Scuze pentru incoerenta, dar sunt obosit dupa un drum lung din niste parti mai calde ale pamantului ...

  RăspundețiȘtergere
 4. Ionut, intre Honoriu asta si Daciana Sarbu nu se poate face nici o comparatie. Crede-ma! O fi si Daciana fata lu' tata, nu zic, dar ca si intelect, cu toate ca este blonda, este cu mult peste 80% dintre componentii actualului Parlament. Din punctul acesta de vedere nu seamana deloc cu ta'su.

  Eu personal o astept si pe Bahmutanca in Parlament,nu de alta dar penibilul sa fie complet. In cea ce priveste apartenenta lui Prigoana la Masonerie, da-mi voie sa imi exprim rezervele fata de astia care merg odata la Teatru, stau la loja si a doua zi se bat cu caramida in piept ca "sa moara mama ce mason a facut ea, mancamas!"

  Candva asteptam altceva de la aceasta organizatie. Dar cand vad mortaciunile care o paraziteaza incepe sa imi fie rusine ca sunt roman. Am facut praf si ideea nobila de Masonerie!

  RăspundețiȘtergere
 5. MESAJUL DE ANUL NOU AL VIITORULUI REGE AL ROMANIEI PRINTUL NICOLAE.
 Romania ete o tara comunista!!! Dupa douazeci de ani de la revolutie, puterea economica si politica este in mana mafiei comuniste. Este nevoie de o rasturnare politica si sociala de proportii. .Revolutia monarhica nu este a revansei. Toti membrii societatii trebue sa beneficieze de aceleasi drepturi si datorii. Numai in aceste conditii se poate vorbi de neutralitate politica si un rege al tuturor.
” Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor, as accepta sa vin in Romania. Sint pregatit sa fac acest pas important.
M-as implica in reconstructia tarii pentru a face din Romania un stat puternic, care sa se bucure de incredere pe plan international”


  MONARHIA CA O NECESITATE SI ULTIMA SPERANTA.
Clasa politica romaneasca reprezentativa este o iluzie. Ea reprezinta in totalitate securitata si comunistii care au preluat puterea economica dupa asa numita revolutie. Ea este aliata cu lumea interlopa formata din clanurile tiganesti. Diferenta de titulatura nu reflecta vreo diferenta de program politic sau social. Daca ideia lustratiei ar intra in functiune 95% din oamenii politici ar disparea cu parlament cu tot. Geana a fost ofiter acoperit in USA iar aparteneta lui Basescu la securitate este cunoscuta de toata lumea. Democratia politica fara democratie economica este inexistenta. Romania este un stat mafiot in care 5% din populatie detine capitalul si bogatia intregii natiuni. Restul populatiei nu detine nimic sau a luat drumul strainatatii. Revenirea monarhiei fara o schimbare structurala a societatii ar fi o parodie groteasca. Cu alte cuvinte revolutia furata de comunisti trebue continuata preferabil pe cale democratica. Baza ei este lustratia politica si o politica economica care sa incurajeze creiarea de capital in afara clicii de beneficiari. Statul mafiot trebue dezmembrat. Continuarea revolutiei anticomuniste nu este cea a revansei ci a creierii de drepturi si datorii egale pentru toti. Monarhia constitutionala este tocmai garantia acestui lucru. Deschideti : http://devanewyork.blogspot.com/
La noi se minte pe rupte pentru a se castiga timp. Romania nu este pe marginea prapastiei ci chiar in prapastie. Este un stat in faliment economic. Criza economica si politica va creia in curand o societate in dezagregare in care oamenii vor iesi in strada. Criza politica va devenii perpetua iar Romania un stat de neguvernat. Se vor incerca solutii din afara sistemului de tip
mafiot balcanic. Monarhia reprezenta un inceput de drum si macar o speranta. Solutia cu primarul Sibiului a fost o ultima incercare pozitiva in aceasta directie . Dar dupa prabusirea acestui proiect nu se intrevede nimic la orizont cu exceptia revenirii la monarhia constitutionala. Criticii mei spun ca visez sau am nostalgii romantice. Daca cineva are o alta ideie de a scoate Romania din criza economica sociala si rasiala ( problema tiganilor) trebue ascultat cu atentie. Din punctul meu de vedere si sper si a altora monarhia reprezinta o necesitate. Am trimis pe aceasta tema o scrisoare printului Charles care a binevoit sa-mi raspunda. Ea se incheie spunand ” Revenirea la monarhie prin varul meu printul Nicolae este interesanta si
trebue luata in considerare dar in ultima instanta totul depinde de vointa poporului roman ” Sunt cu totul de acord.
Robert Horvath DEVA cineast USA http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/

  RăspundețiȘtergere