joi, 12 august 2010

Cum arata o limba scarboasa plasata adanc in fundul Marinarului


***
Un domn bine plasat in actuala guvernare, cu acces direct la resursele Statului, detine un blog, pe care il administreaza atat in propriul folos cat si in al cel al Tatucai. De ce in propriul folos? Pentru ca prin intermediul sau poate sa isi exprime totala adeziune la linia impusa PD - ului de catre stapanul de la Cotroceni. De ce in folosul lui Stalin Basescu? Pai ia uitati cum il prezinta ditamai consilierul de la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale(!) pe vremelnicul ocupant al scaunului de presedinte:

"Un Presedinte puternic, liber si destept, pentru o Natiune puternica, libera si desteapta!"

Hai ma nea Daciane, zi sa mori tu!  Noi, in Romanica asta, avem parte de un presedinte puternic, liber si destept? Numai daca esti drogat poti sa susti acest lucru. Sau daca te regasesti in postura de amploaiat al Statului intr-o functie guvernamentala, nu-i asa mai Axente? Dar hai sa vedem cum se prezinta el insusi in profilul de pe propriul sau blog.

"Consilier al Ministrului Comunicatiilor si Societatii Informationale. PDL via PLD/PNL."

Uau! Excelent! PDL via PLD/PNL! Cum va suna voua traseul acesta? Mie mi se pare ca individul vorbeste de un tren. Un tren care ajunge la Bucuresti via Rosiorii de Vede cu oprire in Craiova. Sa intelegem ca partidele politice reprezinta niste gari pentru acest gen de politician? Eu asa cred. Oare pe cand PDL - ul va aparea in CV - ul politic al acestui domn la capitolul via, gara depasita?