vineri, 28 august 2009

Extazul orgasmic al pedeilor consumatori de B1TV

***


Familia Paunescu reprezinta o specia aparte de afaceristi in peisajul bussinesului autohton. Paunestii au demarat privatizarea inca din timpul lui Nea Nicu, momentul decembrie 1989 prinzandu-i pregatiti pentru a se lansa in jungla postceausista.

In mai toti acesti ani care s-au scurs de la acel moment acestia si-au gasit protectie politica sub aripa protectoare a lui Ion Iliescu & FDSN/PDSR/PSD. O generatie de Paunesti este deja pe duca, urmeaza a doua generatie in frunte cu Bobby Paunescu. Protectie politica? Pai Ion Iliescu nu mai inseamna foarte mult in viata politica din tara noastra. Reorientarea a fost rapida si a fost dictata de catre capul familiei, George Constantin Paunescu.

PD - ul si Traian Basescu! Da, acest binom este noul pariu politic al Paunestilor. Protectie politica contra imagine pe sticla, acesta este dealul dorit atat de catre Frati cat si de catre Basescu. In conditiile in care presedintele nu mai face rating cam pe la nici o televiziune la care este invitat, singurul debuseu pentru elucubratiile basesciene ramane "Nasul" de la B1TV. Radu Moraru este amfitrionul ideal. Nu face altceva decat sa ridice mingi la fileu pentru presedinte.

Intrebari dificile pentru Basescu la B1TV? Sa fim seriosi. Presedintele se duce acolo ca sa atace nu sa fie pus in dificultate. Pe langa Basescu, la acest post de televiziune isi mai face veacul si Ioan Talpes, fostul sef al Administratiei Prezidentiale din vremea lui Ion Iliescu, actualmente un foarte apropiat consilier neoficial al lui Basescu. Sunt voci autorizate care afirma ca Talpes a fost cel care i-a adus pe Paunesti in barca prezidentiala.

Emisiunea lui Radu Moraru are o mare calitate pentru Basescu: presedintele nu este obligat sa isi probeze afirmatiile niciodata. Pentru Nasul cea ce spune presedintele sau Talpes are valoare de axioma. Spalarea imaginii basescului isi are ca si raspuns imediat metamorfozarea lui George Constantin Paunescu din devalizator al Bancorex in presedinte al Patronatului Roman si acceptarea lui ca si interlocutor in cadrul consultarilor periodice de la Cotroceni.

Asa ca il avem pe Radu Moraru, o emisiune numita "Nasul", un presedinte dornic de asi expune ineptiile si multi pedei care ating orgasmul atunci cand idolul lor apare pe sticla. Brrrrr....!!!

2 comentarii:

 1. Paunescu sucks! Am lucrat in 1998 la Dac Air, mi-am primit banii dupa 4-5 luni. Teoretic plateau bine, salariile erau mari dar nu le vedeai.

  RăspundețiȘtergere
 2. CHANEL 26 NEW YORK " MAFIA ROMANEASCA ATACA GALERIILE DIN CHELSEA "
  Atacul asupra studioului de film !!!
Informez pe aceasta cale mass-media, clasa politica si societatea civila ca, mi sa spart studioul de film aflat in centrul New York-ului. Pentru ca o spargere similara a avut loc acum cativa ani, nu ramane decat sa scimb data documentui trimis catre SIE. Am cerut o ancheta si protectia FBI. In curand voi posta pe acest blog scrisoarea de multumire adresate sefului mafiei Traian Basescu.
  UN WATERGATE ROMANESC ORDONAT DE BASESCU!!!
( ATAC BANDITESC LA NEW YORK )
Faptul ca mi-a disparut carnetul de telefoane si cateva fotografii din sertar, a facut sa realizez imediat ca talharia a fost mana serviciilor .Pentru a deruta politia au avut loc spargeri similare la diferite etaje si chiar la diferite adrese din Chelsea. cartierul galeriilor de arta, unde se afla studioul meu.
  IN CURAND O ANCHETA IN NEW YORK MAGAZIN.

  AM CERUT OFICIAL DESCHIDEREA UNUI CAZIER PE NUMELE TRAIAN BASESCU. Documentul oficial inregistrat si stampilat va fi postat pe blogul Rosca Stanescu.
  PS In cursul acestei zile am anuntat autoritatile autoritatile romanesti din USA. AMBASADA ROMANIEI (Amb adj GUTMAN) si CONSULATUL GENERAL NEW YORK (Cons L Pavoni )
  Comentariu Robert horvath USA devagallery.com

  RăspundețiȘtergere