luni, 17 august 2009

Buey Tismaneanule, ne leshy?

***


Vidanjorul regimului Basescu, recte Vladimir Leontevici Tisminetki revine pe al sau blog cu unele consideratii legate de actualele evenimente care au loc in politica romaneasca. Dupa ce ii ataca pe toti aceia care indraznesc sa aibe opinii diferite de ale sale, lasand sa se intelega ca ar fi vorba de "comunisti", acesta ii pune in antiteza cu el si grupul de laudatori ai basescului, care sunt, binenteles, anticomunisti.

Departe de a ma apuca rasul, acest tip de gandire ma sperie. Pai acest domn/tovaras lauda acum ceva timp regimul comunist pentru ca acum sa ii atace pe cei care ii spun cine a fost de pe pozitii anticomuniste. Ce ironie!

D-le Tismaneanu, de ce nu va consumati viciul pupinbasismului in atmosfera calda a caminului D-voastra din USA si doriti cu orice pret sa ne aratati cat de jos poate ajunge o fiinta umana?

Aici nu este vorba de comunism si anticomunism, aici este vorba de Basescu si de campania electorala prezidentiala. Foarte multi dintre cei care va combat sunt anticomunisti. Insa nu va suporta idolul pe care incercati sa il prezentati ca pe un campion al luptei anticomuniste.

In fapt atat D-voastra cat si presedintele suntenti niste comunisti. Basescu a recunoascut in 2004. De dumitale ce sa ma zicem? Sinecurile prezidentiale au condus la formarea unui grup eterogen de 'entelectuali care traiesc doar din laudele aduse prezidentului sau din atacarea acelora care incearca sa atenteze la bunul renume al acestuia.

Un comunist puternic la vremea lui, Dumitru Popescu-Dumnezeu (singurul Popescu devenit Dumnezeu, vorba lui Florin Constantiniu!)avea o denumire pentru categoria de intelectuali din care cu oroare faceti parte: cioplitori de himere.

Exista oare ea deja in nomenclatorul de meserii?

4 comentarii:

 1. Tismaneanu nu este Dumnezeu. El este un scribalau care scrie dupa dictare. Adica scrie dupa cum ii dicteaza stomacul gol. E foame de bani, baieti!

  RăspundețiȘtergere
 2. CAZUL “AGENTULUI VOLODEA”

  Despre Tismaneanu mi-a atras atentia DRAGOS MUNTEANU. Afost cel cel mai apropiat prieten si confident. Am lucrat impreuna la un fel de plan Marshal japonez pentru Romania. Profitand de relatiile sotiei, mele (membra a unei influente familii) am pus la cale un urias plan de investitii. Pe langa aspectul economic a existat un puternic aspect politic. Creiarea unor statii de TV particulare si a unei cinematografii sponsorate de Sony, ar fi spart controlul complect al regimului Iliescu asupra mediei. Pentruca mafia comunista se ascundea dupa sloganul “nu ne vindem tara” trebue actionat cu finete si confiidentialitate. Dragos care era atunci Ambasador la ONU mi-a intins un numar de telefon la care sa sun, cand ajung la Bucuresti. Am ajuns cu sotia mea Kiyoko intr-un oras inca traumatizat de venirea minerilor. La telefonul care trebuia sa aranjeze vizita nu a raspuns nimeni. In disperare de cauza am luat legatura cu fostul meu sef de la TV, Neagu Udroiu.(seful
  Agerpres) Acesta a luat legatura cu Bujor Sion asitentul preseditelui.Peste jumate de ora am trecut salutat de soldati de portile Cotrocenilor, nimerind in biroul lui Ion Iliescu. Am prezentat in linii mari proiectul care putea duce prosperitate Romaniei. Au participat un numar de ministrii carora nu le retin numele. Ni sa pus o masina la dispozitie. A fost convocat primarul Capitalei Ciurel care urma sa asigure bunul mers al scurtei vizite. Termiand vizitarea Muzeului Satului am observat din masina in fata casei mele o mare agitatie. Mai de aproape am vazut un grup de persoane in camasa alba, la cravata, avand manecile suflecate. Absolut surprinzator toti aveau in mana topoare in mana. Am reusit sa contactam o vecina care plangand isterizata a anuntat ca “tovarasii au part cu toporul tot ce era de lemn in casa”. Dupa o vizita scurta la Ambasada Japoneza am plecat spre ambasada USA. Am cerut sa vorbesc imediat cu “ofiterul politic”. Reprezentantul
  C.I.A.la Bucuresti ne-a anuntatat ca ambasada este “bug “.adica plina de microfoane. Pe o zi plouasa ne-am deplasat prin noroi intr-un colt de gradina unde se parea ca nu suntem ascultati.
  Am luat jeep-ul ambasadei si ne-am deplasat la Sectia 1 de Politie. Spionul nostru avand mustata si o figura specifica de activist de partid, vorbind romaneste cu accent ardelenesc s-a,adresat hotarat ofiterilor care motaiau pe la birouri. Tovarasi ce sa intamplat pe Alexandrina 27 ,am auzit ca a avut loc o spargere ? Raspunsul a venit promt “Ni s-a spus sa inchdem ochii.”. Ma opressc aici. Ajuns la New York la sediul de 16 etaje (imaginati cati securisti sunt aici) al diplomatiei romanesti. Relatand intamplarea lui Dragos Munteanu ( ambasador la ONU) acesta mi-a spus ” Nu cred ca este mana lui Iliescu de si orice este posibil. Probabil si-a bagat nasul TISMANEANU” La sfarsitul conversatiei a scos din sertar copia unui document declasificat al CIA In care se spune ” un anume agent pe nume Volodea este infiltrat in randurile emigratiei, actionand printre intelctuali si artisti.” Desi au trecut multi ani ma intreb si astazi daca acest Volodea nu este
  chiar Vladimir Tismaneanu? Dumneavoastra ce parere aveti?

  Robert Horvath DEVA cineast USA devagallery.com http://www.devagallery.com/

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Ambul

  Cred ca stomacul ipochimenului este gol de tot...emite prea multe bufeuri urat mirositoare.

  RăspundețiȘtergere
 4. BASESCU CONDUCE "A CRIMINAL ENTERPRISE" IN USA
  Nestimabile domnule Horia Patapievici

Am citit cu atentie ingrijorarile dumneavoastra. Iata ce spuneti plin de mahnire
in Evenimentul Zilei , Joi, 20 August 2009 ” În mod clar, am ajuns la capăt.Toţi simţim, chiar dacă din motive care se bat cap în cap, că atmosfera în care trăim a devenit insuportabilă.”
Chiar in mijlocul articolului dumneavoastra a sunat telefonul . Un specialist in spalarea banilor a inceput discutia anuntand ca ” AL Capone a sfarsit la inchisoare pentru evaziune fiscala. De el sa ocupat aceiasi institutie care se ocupa de ICR.” U.S. Treasury ; Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) Mai pe americaneste TFI are ca scop is to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law. ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S.
In mioritica inseama PUSCARIE. Sa va dau un exemplu clasic al operatiei TRIUGHIUL. Seful organizatiei (basescu ) da ordin. Financiarul ( patapievici ) face un cec 3.000.000 $ Mesagerul ( mihaes ) pleaca cu cecul bine ascuns spre USA. Spalatorul (tismaneanu ) deschide FICTIV un “Centru de Studiu” al comunismului. Nu conteaza ca la 20 de ani de la caderea comunismului subiectul nu intereseaza pa nimeni . Banca este BUGETUL ICR. Pentru a da acoperire actiunii spalatorul devine agentul diversiunie si purtator de cuvant.
Pentru a conecta pe spalator ( tismaneanu ) de bugetul urias de milioane de dolari ICR ( basescu ) Tismaneanu este plimbat la toate icr-uri din jurul lumii. Actiunea gansterilor in care unul este presedintele tarii, continua de 3-4 ani si ar fi continuat multi ani daca nu eram eu. Fiind cetatean american am atentionat TFI.
Domnule Patapievici.
Realizez ca sunteti preocupat de probleme existentiale. Filozofia si scrisul cere concetratie si liniste. ” , Când anume e cuprins de bucurie un om care asistă la arderea pe rug a semenului său?” Spuneti dumneavoastra in articolul aparut in cursul acestei dimineti. Nu va faceti problema pentru hotie chiar de milioane ,chiar in valuta forte, nimeni nu va fi ars pe rug. Ajunge puscaria.
Robert Horvath Deva ziarist USA http://www.devagallery.com.  RăspundețiȘtergere