vineri, 19 noiembrie 2010

Alt dezamagit!


***
Apud  "Adevarul":

"Eu am fost de acord cu Băsescu  când a condamnat în 2006 comunismul. M-am recunoscut în gestul lui. Atunci Băsescu a devenit preşedintele meu, nu eu am devenit intelectualul lui. Însă când acelaşi om care condamnă comunismul vine şi spune la o emisiune că dacă Ceauşescu ar fi condus România doar 10 ani ar fi fost un preşedinte mare, atunci  mă îndepărtez de el, pentru că asta înseamnă că nu ştie ce a condamnat. Nu poţi să condamni oficial un regim criminal, apoi să vii să spui că 10 ani din acel regim ar fi fost bine. Asta nu merge. Asta e incoerenţă de fond."

Mare e gradina ta Doamne, si plina de intelectuali vexati.

13 comentarii:

  1. Dupa ce 90% din tara nu mai vrea sa il vada pe Basescu "s-a dezamagit" putin si el. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Liiceanu cauta un moment favorabil sa devina si el dizident! Eu zic sa ii facem o diploma!

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti se viseaza dizidenti. Precum comunistii ilegalisti, putini am fost multi am ramas.

    RăspundețiȘtergere
  4. n-ai cu cine, intelectualii astia sunt prea ... mistici pentru noi astia de rand. poate sunt tampiti? a stai, sigur, ca atunci nu s-au distantat de basescu, clar le-a placut epitetul lui!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fripturisti..! Asta este cuvantul care ii caracterizeaza pe "intelectualistii" lui Base. Pentru bani s-a scos totul pe taraba, Chiar si constiinte. Oamenii acestia s-au compromis pentru totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Liiceau e un securist notoriu. In '90 era un mamaligar,acum are editura. De ce nu spune ca a primit editura in schimbul serviciilor limbiste aduse fostei Securitati?

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarul este ca trebuia sa fi bazat ca sa primesti moca o ditamai editura pe mana, in 1990, cand structurile securistice inca erau foarte active in tara noastra. Totdeauna m-au scarbit oamenii care musca mana care i-a hranit iar presimtirea mea esta ca gesturile de disociere fata de Basescu, precum precum cel comis de catre Liiceanu, se vor inmulti. Sobolani...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma tem ca in viata asta poti fi, maximum, propriul tau intelectual( sau, cum e cazul meu,semidoct). Si as indrazni sa afirm ca acest om e departe de-a fi "clean". Un subiect complicat, si totusi nu, acest om. Cine spune ca nu au exista si intelectuali adevarati care au fost securisti?
    Cine se aseamana se aduna...

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate Apelul catre Lichele a fost scris de catre o lichea. Este doar o constatare care vine peste ani.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar sa te pretinzi un om inteligent si sa il pupi in cur pe basescu e dovada de coerenta ?
    Liiceanule, inteleg ca nu itit mai place gustul curului lui basescu. Ok, dar de ce trebuie sa ne spui si noua chestia asta ? Din punctul meu de vedere tot javra ordinarta esti si tu. Ai contribuit si tu cu ceva la al doilea mandat. Asa ca sa ne pupi in cur.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am denumit poza de mai sus, atasata de tine, "Etilism si elitism" :)))

    RăspundețiȘtergere